Fc real fan

Stridsøkse begraves inden venskabskamp

Written 1 September 2020, 14:59

Janne Hannula havde i går ringet til OPruttenO. Opkaldet skulle angiveligt have handlet om en kom sammen mellem spillerne fra FC real fan og FC MitteJylland United. Ifølge anonyme kilder, tog spillerne på natklub og stripklub, hvor de fik glæde af champagne, ludere og øl. Årsagen til dette var at begge managere ville begrave stridsøksen. Mange fans har fået tæsk i gennem tiderne fra begge sider.

En af de få holigans fra Fc real fan havde en kommentar. Han oplyser til pressen at hans navn er Yu So Dum. Men Janne Hannula har tidligere snakket med denne fan og der fik han oplyst navnet, Wy Yu So Fu Kin Dum. Nok om det. Wy Yu So Fu Kin Dum kommenterede: "Jeg synes det er godt at stridsøksen nu for alvor er begravet. Dette er især godt for fansne i Fc real fan, hvis man tager i betragtning at FC MitteJylland næsten har tre gange sp mange fans som vi har. Når vi holigans har været i slagsmål med dem, så har de været 16, hvor vi har været 5. Så jeg er meget glad".

Klubberne skal i dag kl 17:35 spille venskabskamp mod hinanden. Janne Hannula håber på at Dan Torpegaard tager en slapper i dag og kun scorer tre mål. Desuden forudsiger Janne Hannula at hans hold kun taber 4-0. Flere eksperter er kommet frem til et andet resultat, nemlig 7-0. Eksperterne siger at drukturen som spillerne havde dagen før er årsagen. For mange giver dette ikke mening, da spillerne på begge hold har tømmermænd, så resultat burde være 0-0. Men det er her du tager fucking fejl.
Wy Yu So Fu Kin Dum kommenterede yderligere:"Vi ved godt, at spillerne i vores klub er nogle fucking svagdrikkere og de har en tendens til at få hårde tømmermænd.Jeg konkludere derfor at vi taber stort. Hvis FC MitteJylland United vinder kampen har FCRF fansne besluttet at blive fans af FC MitteJylland United".

Comments

Andreas Pochettino 1 September 2020, 20:57
Utrolig useriøs klub, i kommer aldrig i Europa, hvis i drikker inden kampstart...
-Andreas Pochettino