Fc real fan

Janne Hannula målløs

Written 1 September 2020, 22:06

Efter venskabskampen mellem FC Real Fan og FC MitteJylland United endte 1-0 er Hannula målløs.
Før tiden som manager var Janne Hannula spiller for The Red Cats. Han spillede blot en kamp mod FC Real Fan. Her scorede han 3 mål på mirakuløs vis på vores højt elskede målmand Tae-woo Kwon, eller som vi i klubben kalder ham, Taekwondo.
FCRF manageren kommenterede til pressen:"Jeg kan ikke forstå at vi kun taber 1-0. De havde jo langt bedre angribere end os. Dan Torpegaard scorede ikke engang et mål. Heller ikke Marc Blirup med 57 i rating kan score på vores hold. Da jeg spillede for The Ret Cats (De Røde Misser) scorede jeg hattrick i mod FC Real Fan. Jeg havde kun 17 i rating, så der må være ugler i mosen. Mit hold stiger til tops, peace out".

Vi har fået fat i en kilde der ikke ønsker at oplyse hans/hendes identitet. Hans navn er Marco Oude. Han blev sat på auktion uden at vide det. Han fortæller, at de to klubbers managere har aftalt kampens udfald.

OPruttenO kommenterede:"Han tager fåcking fejl. Mit hold spillede blot den værste kamp i deres liv. Jeg indrømmer at jeg kan være inkompetent til tider. Desuden er Janne Hannula en bedre træner end mig alle dage i ugen".

Dan Torpegaard var påvirket af sin fars død, eller ikke helt hans død. Dan Torpegaard har nemlig ikke arvet sin fars penge. Arven blev givet til FC Real Fan i stedet. Dan Torpegaard skulle blot score hattrick i venskabskampen mod FC Real Fan for at få 40 millioner C.

Dan "Bomber" Torpegaard kommentere: "Jeg hader FC Real Fans pressemeddelelser".

Comments