Fc real fan

Fodbold ja tak, jehovas vidner nej tak

Written 25 September 2020, 15:29

Jannick gammel valgte for 5 dage at træne for klubben FC Real Fan. Han blev opdaget af Vagner Holme, som er træner for FC Real Fan og tidligere talentspejder. Janne Hannula er stolt af Jannick. Han fortæller at der er interesse fra Karate Cookies.

Janne Hannula kommenterer: Det var ikke en overaskelse overhovedet at se Jannick blive et talent. Klubben Karate Cookies har interesse for Jannick. Men det vil ikke være den rette klub for Jannick. Det skyldes den inkompetente træner, Andreas Pochettino. Han lærer sine spillere karate og giver dem småkager efter kampene, hvem går sådan noget. Det er sygt! Til slut vil jeg bare sige at jeg gir donuts efter næste kamp.

Vagner Holme kommenterer: ”Da jeg så ham spille røv i pausen gik det op for mig, at han ville blive til noget stort. Hans sparketeknik og overblik for spillet var tip top dollar. De bedste talentspejdere ville giver deres højre klunk for at opdage et talent som Jannick”.

Jannick har holdt sin optræden for klubben hemmeligt indtil nu, da hans familie vil udstøde ham. Han gjorde det officielt i dag, men ingen fra familien havde forståelse for det.

Vi fik en lille kommentar fra Jannicks far: ” Finansøkonomi er crème de la crème, intet er bedre, især ikke fodbold. Desuden vil hans nuværende vægt forhindre ham i at blive bedre. Han spiser stadig 4 donuts om dagen for fanden da”.

Flere vidner oplyser om at Jannicks evner inden for fodbold voksede drastisk, da han spillede røv i pausen på Skive College. En af dem er Alexander Schmidt: ” Well basically, så er Jannickman i bedre form en jeg nogensinde har været. Han fik sin konditionstræning, da han fulgte efter CC og jeg ned til kantinen. Lad os håbe, at han kan spille lige så godt i de fremtide kampe, som han spiller røv”.

Til sidst en kommentar fra talentet selv: ”Øhm, jeg er stolt af mig selv tror jeg. Tror ikke jeg kunne have gjort dette uden mine venner fra 3GB. Jeg ser frem til en god karriere, men jeg kommer til at savne 2 ugers bryllup og så bliver jeg nok ikke reddet ved jorden undergang.

Vi undskylder for de mange kommentarer og vores manglende pressemeddelser. Der er ikke andet at sige end at dette er klubben største bedrift.

Comments