Brøndby IF Masterclas

Stopper på vman

Written 18 September 2014, 13:54

Nu kan jeg ikke oprette ny presser så jeg skriver det i den hersmiley

Jeg har pr. dags dato (22 Oktober) truffet beslutningen om at stoppe på vman, når jeg har fået VK-anlæg. Hvorfor spørg i sikkert? det skyldes den udvikling spillet er inde i og at det faktum at udviklerne ønsker at straffe dem der sætter sig ind i spillet.

Sunnys kommentar i pressen i dag var dråben, der fik bærret til at flyde over. Det er følgende kommentar: "Disse spildte egenskaber gjorde at de smarte managers som undgik dem, fik en utilsigtet bonus, og dem som ikke havde grejet den, led et utilsigtet tab". Hvad fuck er det for noget lort at fyre af!? Med andre ord, mener udviklerne at man ikke skal sætte sig ind i spillet? hvad bliver det næste? at de skriver hvilket potentiale de forskellige talenter har, så man ikke længere kan lave gode / dårlige handler?

Det andet er at man nu ikke kan sætte sit personlige præg på sine spillere. Da alle nu og fremover vil træne deres spillere ens. fordi den optimale model nu er lagt op blandt andet i form af vurderingssystemet. Yderligere fjerner man ideen ved, at hente de store potentialer. Da de ikke kan differentiere sig fra dem med relativt lavere potentiale, grundet toppen på 100 i ES, som man kan opnår alt for hurtigt i deres primær egenskaber. Dette er en katastrofe !! Idet det var det næste marked jeg ville udforske. Efter en opgradering ser jeg ingen grund til at forsætte. Det er trist at det skulle slutte på den måde, og jeg kommer kun tilbage hvis der sker drastiske ændringersmiley

Hvis jeg skal vende tilbage til spillet efter jeg har fået VK-anlæg. skal følgende laves om:
  • Fjern vurderingen (ikke de nye egenskaber men bare vurderingstallet)
  • Tilføj igen at der nogen stats som ikke bliver brugt, så man belønner klubber der sætter sig ind i vman ( Tak til Danmark for at huske mig på dette punkt)
  • Hæv Egenskabs loftet til minimum 200 (det skal kræve det dobbelte af hvad 100 gør i dag).
  • Justering af udmærkelser og værdier, så de passer til de nye egenskaber, og ikke er baseret på de gamle.
  • Herudover skal der ske en drastisk ændring i måden crewet kommunikerer på, falske beskyldninger (udokumenteret og det hele) er efterhånden hverdag. Hvor man efterfølgende ikke kan få en undskyldning, fra den pågældende OBM, og at man først et par mdr senere får den fra admin. Derudover en mere åben linje fra crewets side, hvor de indrømmer at de laver fejll, i stedet for at tie det ihjel. ALLE LAVER FEJL.
  • fix forumreglerne, og lav en standard blandt moderatorer.

Hvis der virkelig er stemning for det, deler jeg mine vurderingsskemaer, ift. talentvurdering og træningsudviklingen. Den dag jeg stoppersmiley ( sat ind d. 24 oktober)

Comments

Køber og sælger indtil tyve mil 22 October 2014, 21:45
Tak for hjælpen hen af vejen smiley men en helt forståelig beslutning der er blevet taget af mange andre managers i den seneste tid smiley God vind fremover.. Casper H

Letland 22 October 2014, 23:39
Du er fantastisk. Legend, kommer sgu til at savne dig minven

Andreas 23 October 2014, 10:16
God vind fremover!

Mr Been 23 October 2014, 14:18
Det er virkelig ked af at høre. Men jeg kan godt forstår dig. Vi er mange der har brugt dig som "mentor", så vi kommer til at savne dig.
Håber at se dig tilbage når spiller er tilbage i den rigtige "rille".

Nicklas 23 October 2014, 15:48
Jeg må sku indrømme det er træls du stopper :/
Eftersom du hjælper managers en del igennem din presse.
Der skulle være mange flere som dig der hjælper managers så godt!
Mange tak for den her gang og hjælpen med træning bl.a smiley
Jeg håber du kommer tilbage om ikke så langtid smiley

L. Messi 26 October 2014, 23:47
Det ærgerligt at du vælger at stoppe... Kan se jeg ikke er den eneste der har værdsat dig og ikke mindst dine råd smiley håber i det mindste bare at du vil kigge ind et par gange om ugen, hvis os noobs har brug for nogle råd smiley håber du kommer tilbage snart champ - som en anden så fint sagde, du en legende

NeXoX 30 October 2014, 13:34
Tak for de pæne ordsmiley jeg bliver jo lidt tid endnu. Men jeg ved ikke hvor ofte jeg efterfølgende logger på for at svare på spørgsmålsmiley derfor har jeg oprettet pressen (stopper) hvor i kan stille spørgsmål. så svare jeg derinde eller i form af en ny pressemeddelse.

TRYK FOR VILD HISTORIE 2 November 2014, 21:12
Har læst dine presser, og jeg har været en stor fan af dig. Derfor synes jeg, det er så sørgeligt, at du stopper på denne måde, men det kan jeg godt forstå. Vman anno 2013 er lort. De seneste to år har kørt på udelukkende dårlige gameopdateringer, der har gavnet spillet minus. Jeg er selv siden den 19. oktober stoppet på vman pga. de nye opdateringer, match-simulator, træning og genereltset bliver det kedeligere. Der skal til at ske noget nyt, hvis jeg skal tilbage. Savner virkelig det gamle. Jeg vil vove en påstand om, at der de seneste to år har været flere stoppende managers end nye og aktive managers.
Mvh

NeXoX 2 November 2014, 23:07
Du mener vel 2014smiley spørg til side, ja det er utrolig trist at skulle stoppe på denne baggrund, men sådan er det desværre. Nu har jeg ydermere fået fortalt, at man ikke længere må ytre sig kritisk på forumsmiley

Alt til salg tar mod bud 18 November 2014, 17:52
Trist og høre, og tak for den hjælp du nu har givet samt råd angående spillet, vil helt bestemt komme til og savne dig på vman smiley