Chelsea V

Ligastart - Status

Written 12 September 2016, 13:22

Kære Fans

Eventyret mod Ligue 1 er begyndt. Først og fremmest er målsætningen oprykning til næste sæsons, 5. Division.

I klubbens første sæson efter genopståelsen tørner Chelsea V ud i den franske 6. Division pulje 12. Forbedredelserne til denne opstart bød på 4 venskabskampe (1-1-2), hvilket træneren, Hr. Bundgaard, mente, skulle opruste holdet nok til at tørne ud i 6. divisionen. Mod rivalerne fra FC Grannyboy blev det til en sejr og et nederlag, men i begge kampe fik Chelsea V det mest optimale ud af det. Erfaringen på holdet blev oprustet imod det skotske 3. Divisions hold, hvor holdet blev ramt af et 2-0 nederlag. Tilsidst tog mandskabet turen til det nordjyske paradise, Hou, hvor Bach Allstars havde inviteret til venskabskamp. Her blev det en god 1-1 mod et stærkt spillende Bach Allstars hold, der var fuldt motiveret til denne kamp.

Efter de tre første spillede kampe i ligaen, kan Hr. Bundgaard kort summere op: Alt er gået som forventet - 3 sejre (8-0 målscore)

Bettingeksperterne seeder Chelsea V til en 12. plads i ligaen, imens ærkerivlaerne fra FC Grannyboy er seedet til en 8. plads, hvilket afspejler klubbens og managerens forventninger til deres første sæson i det franske land. Dog er Hr. Bundgaard's mål for sæsonen klart: Oprykning.

Ærkerivalernes første opgør spillens i morgen på Olympique Le Grande, hvor der forventes at drage 50 blues med for at støtte holdet til sejr.

Opgøret spilles klokken 17.35, og der forventes udsolgt til kampen.

#theblues

Comments

MT 12 September 2016, 13:36
Stablen ønsker god kamp i morgen, og opfordrer "blues" forventelige 50 ekstreme hooligans til IKKE at kaste 10 fyldte fad-øl efter keeper, Tural igen, kun fordi Daushvili scorer hattrick på små 20 minutter.

Ellers god kamp!

#LillaArmy