Chelsea V

Nyt kapitel starter..

Written 19 September 2016, 18:24

Kære Fans

Eventyret mod Ligue 1 fortsætter. Efter en hæsblæsende sæson i den franske 6. Division, hvor holdet tog 2. pladsen i puljen, og dermed sikrede sig oprykning til den franske 5. Division, kan man roligt sige, at forventningerne fra ledelsen samt manageren, Rasmus Bundgaard, blev indfriet. Patties All Starz tog 1. pladsen i puljen, og sikrede sig dermed også oprykning. 1. pladsen smed vi selv væk på sidste spilledag, hvor holdet blev besejret efter 27 kampe som ubesejret.

Nu er den nye sæson fuldt igang, hvor de første 3 kampe er vundet sikkert. Managerens samt ledelsens forventinger til den kommende sæson er igen meget klare: Oprykning.
Sportsdirektør, Per Bjerregaard, er overbevist om, at holdet igen kan sikre sig oprykning: "Et meget formstærkt Chelsea V hold, der har fulgt managerens ord fra "genopståelsen", er uden tvivl en titelkanditat i denne sæson. Holdet har mod på mere". Hertil understreger Per Bjerregaard også, at det ikke er den stærkeste 5. Division, han har været vidende til: "Niveauet er betydeligt dårligere end i den sidste sæsons 6. Division, hvor der var flere om buddet i kampen om oprykning. Herunder også FC Grannyboy der desværre sidder fast i 6. Divisionen og som igen år for hård konkurrence" afslutter Per Bjerregaard.

I denne sæson opfylder Chelsea V Fédération Française de Football (FFF) krav for at kunne deltage i den nationale cup-turnering, Coupe De France, hvor forventningerne også er høje. "Alt andet end en kvartfinaleplads ville være skuffende" udtaler Rasmus Bundgaard med et smil på læben.
Holdet vandt på udebane første runde over TeamTietgen (3. Division, 1564 VIFA) 0-1 på et mål af Robert Levin.

Nøglespillere?
Brandvarme Patrick Have ses igen for at være holdets nøglespiller i den kommende sæson. "Det vi formår at holde på en stjernespiller som Have (red. Patrick Have), øger selvfølgelig holdets chancer i samtlige turneringer. Han er en utrolig vigtig spiller, og har de kvaliteter, vi har brug for som hold. En fanfavorit." udtaler Rasmus Bundgaard.

Patrick Have scorede 31 mål i forgående sæson, og har i den igangværende sæson allerede scoret 9 mål. Frikøbsklausulen er på sølle: 1.399.999 C, hvilket er utrolig billigt.
http://www.virtualmanager.com/players/10707132-patrick-have

Den officelle fanklub, The Blues, er oppe på 463 faste supportere, og vi håber dermed, at opbakningen fra sidste sæson fortsætter, så vi sikkert kan sikre oprykning til næste sæsons 4. Division.

#forzatheblues

Comments

MT 19 September 2016, 18:51
Tak for en spændende sæson!

Vi (red. LillaArmy samt ledelsen) glæder os til at møde jer i en senere sæson i de franske divisioner. God vind i 5. division

#LillaArmy

Bunden 19 September 2016, 21:48
Selv tak!

Utrolig spændende - Bliver fedt med et fremtidig derby, hvis det skulle komme til at ske igen! God vind til jer!

#forzatheblues