FC Razor

FC Razor version 3.0

Written 12 February 2013, 00:17

I dag vil jeg præsentere et projekt som bliver kaldt "FC Razor version 3.0"
Dette projekt handler om at der er fundet og købt 18 unge spillere der skal trænes indtil de skal på auktion. Dette projekt burde medføre at FC Razor på et tidspunkt kan være i den bedste række i et land igen. Klubben har af 2 omgange været blandt en af de større klubber på vman. Det er dette som er målet med det nuværende hold.

Dette projekt er et langtidsprojekt og det største projekt nogensinde i klubbens historie. Der er brugt rundt regnet 20 mio. på spillere. Dette efterlod klubben med ca. 4 millioner tilbage på kontoen. Der spares op til 25 mio. så træningsfaciliteterne kan forbedres så alle spillerne kan blive endnu bedre.

Blandt de 18 spillere kan nævnes bl.a. Navid Babrak med sin vanvittige træning og en toptræning på 7,48 på sort. Er blevet kontaktet af flere store klubber med VK anlæg om Navid. Hver gang er der dog blevet svaret at han ikke er til salg.
Det eneste hjemmebryggede talent som bliver trænet op er Will Ayres som vil være den yngste spiller der bliver trænet op i denne omgang.

Pt. kæmper klubben om overlevelse i 5. division. Det forventes dog at klubben snart kan etablere sig i 5. divisionen.

Klubben regner med at tjene gode penge på at handle så opgraderingen til turkis sker noget før. Der er allerede lavet en masse gode handler der har skaffet klubben omkring 1½ millioner indtil videre på bare 1 uge.

Tak for denne gang og kom igen i den nærmeste fremtid for opdateringer om dette store projekt.

Comments