FC Razor

FC Razor version 3.1

Written 1 September 2013, 21:50

Det er 6-7 måneder siden jeg sidst havde en pressemeddelelse og ville gerne have lavet flere så jeg kunne opdatere jer om projektet. Men havde ikke lige lyst til det før nu.

Der er sket meget i de sidste 6-7 måneder bortset fra at 15 af de 16 spillere jeg har på nuværende tidspunkt havde jeg også for 6-7 måneder siden. De 15 skal trænes indtil de er omkring 30 år og derefter sælges. Har tidligere skrevet at dette projekt kunne gøre at jeg kunne komme op i den bedste række igen. Dette er dog meget usikkert om det er muligt med disse spillere. Derfor er målet at kunne etablere sig som midterhold i 2. division.

Siden sidst har jeg nået målet med at opgradere træningsfaciliteterne. Det brugte jeg 25 millioner på. Nogle af pengene fik jeg da jeg solgte Navid Babrak for 10 millioner. Det var et tilbud der var for godt til at sige nej til. Udover det har klubben også udvidet sit stadion så der nu er plads til 20.000. Der bliver godt nok ikke udsolgt lige pt. men jeg får helt sikkert brug for så mange sæder inden jeg sælger den nuværende generation. Det nye mål er igen at opgradere træningsfaciliteterne. Har pt. omkring 1 million så mangler 49 millioner før målet er nået.

På nuværende tidspunkt kæmper jeg om nedrykning i 3. division. Satser på at blive i 3. division og snart burde jeg kunne få etableret mig som et midterhold. De sidste par sæsoner har klubben ligget med en vifarank på omkring 1200. Så klubben når snart den store milepæl ved at komme i top 1000.

Vil nok indefor de næste par måneder lave en ny pressemeddelelse for at opdatere jer om projektet igen.

Comments

1 September 2013, 22:04
Følger spændt med!