FC Razor

Nyt kuld på vej - 300 millioner kuld

Written 19 September 2015, 22:56

Så er jeg godt i gang med køb af nye spillere til et nyt kuld. Dette er det 3. kuld, som jeg kommer til at træne op. De tidligere kuld har bestået af fornuftige spillere med kun en spiller, som kan måle sig med spillere fra det nye kuld. Det er klublegenden Brandur Ellingsgård. 1. kuld bestod af spillere, for 20 millioner. 2. kuld bestod af spillere for ca. 75 millioner. 3. kuld kommer til at bestå af 11 spillere, som til sammen kommer til at koste ca. 300 millioner.

Klubben har valgt i dette kuld at nøjes med 11 spillere af rigtig god kvalitet. Samtidig vil der være 11 andre spillere på holdet, som vil spille klubbens kampe, indtil at jeg mener, at kuld spillerne skal overtage den tjans.

Der er på nuværende tidspunkt købt 8 ud af 11 spillere til kuldet. Det har kostet klubben 229,6 millioner. Der er 74 millioner tilbage til køb af 3 spillere.

Målet er at klubben skal kunne vinde en national liga. Et mål som bliver svært at nå, men det er bestemt ikke umuligt. Det skal i hvert fald gøres bedre end en 6. plads som var den højeste placering i en national liga med sidste kuld, hvilket også er klubrekord. Når kuldet er solgt, når spillerne er 29-30 år, så skulle klubben gerne have en balance der siger 450+ mio.

Dette kuld kommer til at konkurrere med det kuld, som Victory Red FC er i gang med at få købt ind. Så må vi se hvem der får det bedste kuld Nico! Jeg er i hvert fald overbevist om, at det bliver mig.

Comments