Swedish House Mafia

Status quo

Written 31 May 2015, 22:54

Den netop overstået sæson må betegnes som acceptabel. Som en klub, som konstant søger fremskridt og nye succeser, er status quo bestemt ikke tilfredstillende. Det endte med en 4. plads og 53 point. Dog har klubbens scout arbejdet hårdt, og chancen for oprykning vil være tilstede i den kommende sæson. Hvis ikke dette mål opfyldes, skal der gøres alvorlige tanker omkring valget af Portugal.

Sæsonen bød på et glædeligt møde med to af klubbens rivaler. Brøndern FC og Morgensutterne. Begge som oprykker og derfor var det forventet at dette skulle blive nemme kampe. Skuffende blev det dog til et hjemmebanenederlag mod Morgensutterne, mens de resterende kampe blev vundet relativt komfortabelt, specielt 4-1 sejren hjemme over Brøndern skabte jubel på tribunerne.

Sæsonen forløb ganske stille og roligt frem til 20 runde. Holdet havde været i fin form, og pludselig befandt man sig på en uvant 2. plads. Føreholdet var for længst stukket af fra de, og der var hård kamp om den anden oprykningsplads. En mindre god periode betød dog at konkurrenterne skabte et forspring, som ikke kunne hentes.

Sæsonen var den første hele sæson uden lederen i midterforsvaret, Brazzi. Stefan Blomberg har dog gjort det ganske glimrende. Mod slutningen af sæsonen ramte en hård nyhed mit kontor; Junaid har grundet personlige problemer valgt melde sin pension fra den kommende sæson. I den kommende pressemeddelse vil han blive hyldet. Det betyder dog også at klubben fra den 5. juli, datoen hvor Junaid går på pension, for første gang siden 5. december skal have en ny mand mellem stængerne.

Sæsonens spiller deles mellem Corsini, som bare bliver bedre med årene( som en god italiensk vin) og den hårdt kæmpende midtbaneslider Sivkjær.

Taktikken med kun at scoute efter ungdomspiller i Sverige ser stadig fornuftig, dog langt fra lovende ud. Finn Brorsson, Ulf Manderbacka og Stein Holmen ser alle fornuftige ud, og med lang tids træning kan de udvikle sig til fornuftige spillere.

Sir Jesper Eschen
Jespers prozez

#ArjanInOurHearts #NeverForgetSunleif

Comments