Mediabroke

Opsamling på første sæson, samt første mål

Written 12 January 2014, 19:17

Hermed sluttede min første sæson i klubben med en oprykning hvilket gør både jeg som manager tilfreds, men også alle vores supportere samt spillere utrolig tilfredse. Vi har haft en forrygende første sæson, og glæder os nu til næste sæson i 5. division.
I 5. division er vi seedet 9'er, hvilket bliver spændende om det holder stik. Vi vil gøre alt for at slutte højere, og denne sæsons mål er at slutte i top 8, derved modtages der en sum penge fra ligaen i slutningen af sæsonen.

Vi fik dags dato første sponsor i hus "Skandinaviske Luftlinjer" hvilket gør os i klubben utrolig glade, det er med til at løfte klubben økonomisk, vores aftale løber sæsonen ud hvor vi så skal ud og finde en ny sponsor igen, men det tager vi til den tid.

Første del mål.
Klubben har hermed sat det's første delmål, at købe baneanlæg inden vi rykker op i 4. division. Udsigterne til at rykke op ser jeg ikke som meget langt væk, derfor presses der nu på med sæder og træningsanlæg. Da pengemidlerne ikke er enorme må vi tage en ting af gangen, derfor bliver baneanlæg næste step i processen.

Køb og salg af spillere.
Der har været op og nedture på det sidste, men vi kom ud med et + i denne sæson mht. køb og salg af spillere. Vi har lagt en strategi fremover hvordan vi skal udføre spillerkøbene og hermed undgå nedtur.

Overordnet strategi i klubben.
Som jeg nævnte i en tidligere pressemeddelelse lå jeg som manager med nogle tanker om hvilken slags klub MediaBroke skal være. Det er stadig for tidligt at melde ud, men første step i processen er at stbilisere os med nok antal sæder, samt et ok træningsanlæg, derefter tager vi så fat i spillersituationen. Der vil derfor ikke blive skiftet ud i hovedtruppen lige foreløbig, medmindre en pension udmelder sig, men det regner vi stærkt med ikke hænder.

Comments