Mediabroke

Beslutning taget

Written 21 January 2014, 09:58

Vi kan godt se at hvis man skal frem i verdenen er VMAN-licens nødvendigt. Derfor har klubben nu været ude og investere i denne licens hvilket åbner en verden af muligheder for klubben, vi har været ude i verden og hente 5 ungdomsspillere hjem for at se hvad de kan, vi er meget hårdføre hvad disse unge spillere gælder, og derfor skal de præstere fra dag et af for at vi kan se om de er noget værd.

Som kampene er skredet hen kan vi godt se at vores tilhængere er glade for at møde op til vores kampe hvilket har medført vi har måtte hæve vores billetpriser, det ændre dog ikke på at tribunerne er fyldte til hver kamp. Derfor glæder vi os utrolig meget til vores første delmål omkring Baneanlæg er nået så vi kan komme videre og få udvidet vores stadion.
Vi er ikke langt fra at kunne investere i Baneanlæg hvilket gør at vi kan så småt kan begynde at tænke på strategi til at udvide vores stadion.

Så for at referere er vi tæt på vores delmål omkring baneanlæg, vi har fået den længe ventede licens, hentet nye mulige talenter og begynder at tænke strategi om hvordan vi skal udvide stadionnet.

Comments