Granners FC

ENDELIG TILBAGE i 3. division

Written 12 July 2015, 09:34

Det har varet lidt tid. De sidste mange sæsoner har vi deltaget i den mindre prestigefyldte turnerning, 4. division. Nu, efter flere sæsoners fravær, er vi endelig tilbage i den liga, som vi mener, der er bedst til os. Vi glæder os helt vildt, til at komme op og prøve niveauet af, i den stærke 3. division!

Sportschefen;

"Uden tvivl en fantastisk sæson. Vi slår vores rekord for pokal-turneningen, ved at, for det første, nå til 3. runde, dog slået 2-0, af et 2. divisionshold. Vi har spillet fantastisk fodbold, og det er fantastisk, at kunne byde fansene på noget fodbold, af meget højere karakter, samtidig mener jeg, at vi også har holdet, til at overleve i næste sæson" slutter sportschefen.

Cheftræner Mads Edvardsen;

"Forløsning. Gode gud, endelig lykkedes det. Da jeg så klubbens Uge 35-plan om at vi skulle i 2. division, tænkte jeg "Aaaar", men jeg må sige, at klubben har gjort et godt stykke arbejde, og spillerne har præsteret fantastisk. Jeg har været tilfreds langt hen af vejen. Spillerne har vist mod, kynisme og fighterhjerte, og det er det, som vi skal leve på, i næste sæson" slutter den succesfulde guldtræner.

Ditlev, formand for The Wolfs (Fanklubben)

"Endelig. Amen, det har været en super sæson for vores drenge, og vi (supporters.red.) har virkeligt nydt at se dem spille. Jeg må sige, at jeg skal arbejde noget mere - eller bare få mere i løn - da jeg skal til alle kampe i næste sæson. Jeg glæder mig til at se hvad Mads (cheftræner.red.) kan lave af resultater i næste sæson, og hvor meget vores spillere kan håndtere, fordi holdene i 3. division kommer med et vanvittigt pres. Så, forhåbentligt, får vi supporters noget god bold i næste sæson" slutter formanden for The Wolfs.

Comments