Granners FC

Ny strategi: Masterclass præsenteret

Written 12 July 2015, 10:19

I denne uge kunne bestyrelsen løfte sløret for vores nye store projekt "Masterclass". Her vil jeg skrive lidt om, hvad projektet indebærer.

Talentudvikling:
Klubbens talenter skal udvikles til at de kan præsterer på klubbens 1.hold. De skal samtidig have de optimale forhold til, at kunne udfolde deres talent, samtidig med, at de udvikler sig som fodboldspiller. Klubbens mål er, at mindst 3-4 spillere, fra eget akademi, optræder på klubbens 1.hold, HVER sæson. Klubben vil gerne udvide deres træningsfaciliteter.

Akademi:
Klubbens meget berømte akademi, La Acamedica, har opfostret mange talenter, i mange sæsoner, så en opgradering af det vil betyde, at flere spillere får en mulighed, senere i deres karriere. Klubben vil indlede flere "tests" hvor talenterne får lov til at træne med 1.holdet, samtidig med, at mindst 2 gange om måneden, at de unge bliver testet på deres fysik, da vi så kan lave en træning ud fra deres energi- og fysiske behov. En helt ny teknologi vi skal bruge, er en måler, som måler hjerteslag, blodtryk, forbrænding og syremængde i benene. Klubben vil gerne udvide det berømte akademi, så vi har besluttet, at bygge en ny bygning med 400 sovepladser.

Markedsføring:

Klubbens sportschef, Mikkel Rubæk, har således valgt, at klubbens strategi om markedsføring skal laves om.

- Bedre markerdsføringer (spillere møder op til arrangementer)
- Flere merchandise-butikker ved stadion
- Flere arrangementer (talenttræninger for unge + alder 6-16)

Transferstrategi:

Sportschefen Mikkel Rubæk, har også været ude og ændre vores transferpolitik.

- Vi køber helst færdigudviklede spillere (23-30 år)
- Scoutsne skal have givet grønt lys, og vurderet, at de kan forstærke os.
- Spillerne, som vi køber, skal mindst kunne holde i 5 sæsoner, da vi helst
forstærker i en længere periode.

Begrundelse:
"Vi skal have en klub til at fungere. Så vi er nødt til at få nogle udefra, som ved hvad det betyder, at være en ung spiller. Vi henter disse spillere, da de kan fortælle deres egen historie til de unge spillere, som ikke ved hvordan det er, at forlade deres barndomsklub. Og samtidig med, at vi mener, at en klub fungere bedst, med en blanding af rutinerede og unge kræfter."

Indtægter.

Klubben ønsker, ALTID, at opgradere faciliteter, også når vi snakker om stadion. Vi har de seneste par sæsoner oplevet en massiv stigende interesse for os. Flere og flere har mødt op på stadion, og det er fantastisk at nyde disse supporters. Klubben har også en række strategier inde for dette område;

- Mindst 2 pølsevogne ved HVER tribune.
- 5 udgange på hver tribune.
- Faciliteterne skal vedligeholdes mindst en gang om ugen.
- Klubben skal tilbyde rundvisninger
- Merchandise-butikker skal tilbyde rabat ved visning af sæsonkort.

OBS: Husk at købe sæsonkort til næste sæson. De kan købes på vores hjemmeside, Granners.com/official, eller ved udebanesnitten til den sidste kamp i år. ;-)

Comments