Le Havre

Målsætninger for 2021

Written 19 February 2021, 11:27

Med godt halvanden måneds forsinkelse, kan bestyrelsen i Le Havre nu præsentere klubbens målsætninger for året 2021. Med udgangspunkt i det forgangne år, er forventningerne til seniortruppen tårnhøje, men ungdomsholdets målsætninger er ligeså ambitiøse.

Der er lavet en række punkter, som Le Havre ønsker at opfylde ved udgangen af dette år:

Seniortruppen.

Målsætning 1: Implementeret i Ligue 1.
- Den højest prioriterede målsætning er, at bide sig fast i den bedste franske liga. Dette kræver en fast trup, med ligeså store ambitioner, som bestyrelsens. Den nuværende stamme er allerede et meget godt udgangspunkt, som ynder af talent og engagement. Dette skal der arbejdes videre med, hvilket også betyder nye talenters indtræden, heriblandt fra ungdomstruppen.

Målsætning 2: En yngre trup.
- Trods Målsætning 1, ønsker bestyrelsen at sænke gennemsnitsalderen i førsteholdstruppen med min. 2 år. Dette bevarer interessen for viderehandel med andre klubber og derved ekstra indtægter i spillersalg.

Målsætning 3: En seniorspillertrupsværdi på over 200.000.000c
- I forlængelse af Målsætning 2, ønsker bestyrelsen at fastholde en spillertrupsværdi på min. 200.000.000c. Den nuværende værdi har lagt et sted mellem 100-150 mio. credits.

Ungdomstruppen.

Målsætning 1: Fastholde handlerne.
- Den bedste investeringsform er og bliver køb af ungdomsspillere. Dette har været det klart største succeskriterie for Le Havre i sine godt 6 års levetid og den mest væsentlige faktor for, at klubben ligger som den gør. Dette er den klart vigtigste målsætning at opretholde, især økonomisk set.

Målsætning 2: Udfyld truppen.
- Det er vigtigt at fastholde en stor bestanddel af ungdomsspillere. Derfor lyder målsætningen at forsøge at ramme truppens max trup på 20 spillere.

Målsætning 3: Udvidelse af ungdomsstadion.
- En af de mindre vigtige målsætninger, men dog en målsætning der skal med på listen. Ved udgangen af 2021 ønsker bestyrelsen en udvidelse af ungdomstruppens stadion, Kornkammeret, så kapaciteten er på min. 10.000.

Bestyrelsen forventer at opfylde alle målsætningerne og forsikrer investorerne om, at der vil blive arbejdet i døgndrift for, at sikrer Le Havres positive udvikling året igennem.

Comments

Revisoren 19 February 2021, 11:34
Gode målsætninger! Hvad med at få et nyt banner som målsætning?