KBHAVANA CF

Stort Interview med manager Avana

Written 29 May 2014, 23:53

Først og fremmest vil vi gerne byde Træner af A-holdet, Avani, ind til et interview, der går ud til klubbens mange fans.

Tak for at du mødte op, og fordi at du gad at deltage.
"Jeg er den der takker for muligheden, for at kunne komme lidt ud til klubbens fans, og ikke kun via spillet på banen".

Hvordan vil du beskrive dit trænerjob, her i KBHAVANA?
"Jeg ser det som en enestående mulighed, for at vise at klubben at de skal stole på en træner der bygger til fra grunden. Jeg analysere hver eneste kamp nøje, viser spillerne analyserne, og på den måde får vi sammen en fælles forståelse for hvad det er vi vil opnå"

Hvad synes du om at være træner her i KBHAVANA?
"Jeg er meget tilfreds med hvordan tingene har udviklet sig, jeg har konktrakt i 2 år ydeligere, og til sommer skal vi lige sættes os sammen og se hvad der skal ske. Jeg ønsker dog stadig at blive og få KBHAVANA, helt frem til 1. divisionen."

Hvad synes du om chancerne til at rykke op i 1.divisionen, nu hvor du nævner det?
"Som jeg ser det lige nu er det lidt svært, vi har sidder fast i 3 sæsoner, i den samme 4.division. Vi startede godt ved at vinde guld i 3 sæsoner, men det er som om vi er gået lidt i stå. Vi skal dog huske at vi stadig er en klub der er under stabilisering. Vi bygger på et fundament, hvor vi bruger de ældre spilleres erfaring med de yngre spilleres mod og stædighed til at opnå resultater"

Der går rygter i klubben om, at De har forhørt dig i stjernespillere, kan det passe at du vil lidt væk med prøve at skabe talenter, for at hente topklasse og rykke videre i divisionerne?
"Jeg har fra starten af haft det formål, at rykke op. Men ja, jeg har forhørt mig på nogle spillere der er i en ekstraordinær gruppe. Men det har primært været pga. stabiliteten der har manglet på holdet. Vores tidligere spillere, der har været bærende kræfter er alle rykket videre for at prøve noget nyt. Vi skal stadig have i baghovedet at vi ikke bare kan købe en eller to spillere og forventer at de kan bære holdet op til 1.divisionen. Det er umuligt! Vi skal starte fra grunden af, fra miniput-holdet og hele vejen til A-holdet. Hvor vi skal fokusere på, at få det mest optimale af hver eneste spiller"

Hvad er målet med denne sæson?
"Jeg forventer at vi stiller os stabilt i midten, ellers må vi se hvad der sker derfra. Der er stadig lang tid, til at ligaen slutter. Der er mange stadig mange point at spille om."

Kan det passe at du har overvejet at skifte tilværelsen i KBHAVANA, ud med en klub der kæmper med om mesterskabet i 1.divisonen?
"Jeg har på intet tidspunkt haft denne tanke. Jeg tænker kun på KBHAVANA. Den dag, jeg tænker denne tanke, stopper jeg som træner."

Jeg takker mange gange, for at De ville tage dem tid til at komme ind i vores studie. Jeg ønsker holdet, og dig held og lykke med de fremtidige planer.
Vi har i en brugerundersøgelse på KBHAVANAFC.DK spurgt vores fans om hvad de mener om dig. Hele 96% ønsker du bliver og fortsætter som træner.

Comments