Karate Cookies

Andreas Pochettino inviterer til holdfest

Written 11 March 2023, 19:22

I samarbejde med ledelsen har Andreas Pochettino fået arrangeret en holdfest. Holdfesten holdes for at fejre det gode salg af megatalentet Keaton Macphail og de gode resultater holdet har leveret i denne sæson.

Andreas Pochettino udtaler sig følgende om den kommende holdfest, "Det bliver den vildeste holdfest. Ledelsen har givet mig en stor bunke penge, så jeg har booket den store bordpakke på Den Kække Gris. Jeg har desuden med mine kontakter fået skaffet Nr1Bandit til forfesten. Ham er jeg altså bare helt vild med, han laver nogen bangere som hele holdet kan synge med på."

Også klubbens anfører Jesus Martel glæder sig til festen på Den Kække Gris, "Keaton Macphail trænede med ungdomsholdet så jeg har aldrig set ham spille, men sportsdirektøren sagde han var forsvarsklippe, så det er fedt hans transfer kunne skaffe os en holdfest på Den Kække Gris. Og så siger Pochettino at Nr1Bandit kommer til forfesten, altså det bliver for vildt. Vi må selvfølgelig håbe de ik tjekker ID for så kommer U23 sgu ikke med".



Comments