Karate Cookies

Andreas Pochettino inviterer til landskamp

Written 23 March 2023, 20:41

Andreas Pochettino har i dag (23/03/2023) inviteret truppen og u23 holdet hjem til ham for at se Danmarks åbningskamp mod Finland. Til arrangementet har Andreas Pochettino lejet en projektor hvor han vil streame kampen, udover det sørger han for snacks og drikke.

Andreas Pochettino udtaler sig følgende om arrangementet, "Det bliver en fed aften. Jeg har fået en god pris på en projektor fra vores sponsor Playonic. Det er jo vores allesammen helte der skal ud og vise hvad dansk fodbold er lavet af." Andreas Pochettino har desuden også et lille tip til et spil, "Jeg tror selv på dansk sejr, og så har jeg sat Højlund til at lave en kasse, den knægt er altså lavet af noget andet, ham må ledelsen gerne købe til mig."

Karate Cookies anfører Jesus Martel glæder sig også til at komme hjem og se fodbold ved Andreas Pochettino. "Det er altid fedt at lave noget med gutterne fra truppen. Sidst vi var sammen var det til holdfest og nu vil jeg altså ik sige for meget, men det blev en vild aften på Den Kække Gris."

At man skal se landskamp betyder dog ikke at man slipper for træning og at spille kampe understreger Andreas Pochettino.

Comments