Hvinningdals Elite

Kæmpe Jubel hos Hvinningdals Elite x2

Written 27 May 2018, 14:06

For 2. sæson i streg kan mandskabet fra Hvinningdals Elite kalde sig selv for bronzevindere i 4. Division, Sverige. Efter en meget tæt sæson over hele feltet, kunne Hvinningdals Elite sikre sig bronzemedaljen med blot 1 point mere end deres rivaler fra Blære FC, noget som Cheftræner, Tutti Muddi, kalder for en kæmpemæssig succes.

"Vi er ekstremt glade for dette resultat, at vi for 2. sæson i streg kan skrive os på top-3 listen. Vi er kommet langt som mandskab. Vi startede som et hold der lå og fjollede rundt nede i bunden af puljen, men har i løbet af få sæsoner kæmpet os op blandt de bedste i puljen. Jeg giver bestemt en kasse øl eller 2 til drengene i aften. Det skal fandme fejres. Det er større en Champions League det her!" Sagde cheftræner, Tutti Muddi.

Mandskabet kan samtidig skrive personlig Klubrekord, da dette er det bedste resultat klubben nogensinde har opnået rent pointmæssigt.
Økonomi Chef for Hvinningdals Elite, Frutti Tutti, siger samtidig: "Økonomien er god lige nu. Vi har god mulighed for at kunne hente nye, friske forstærkninger til klubben inden starten af næste sæson. Det gør måske så vi kan jagte den Sølv eller Guld medalje vi har kæmpet for så længe".

Jeb Shores delte samtidig 1. pladsen på topscore listen i ligaen med Bakkelandet FK's spiller, James Boyens. Begge spillere scorede på imponerende vis 34 mål denne sæson. På 3. Pladsen kom Antonin Štefánik fra Blære FC med blot 26 mål.

Comments

Magnus Pors Olesen 28 May 2018, 09:42
Tillykke med tredjepladsen herfra, trist at i ikke er gode nok til at rykke op

Magnus Pors Olesen 28 May 2018, 09:43
Hvis økonomien er god, kunne det jo være at Hvinningdals Elite kunne tilbagebetale deres gæld til Skjørring Boldklub.

Tutti Muddi 28 May 2018, 10:57
Det kunne være at Skjørring kunne komme op i 4. division og spille før de kommentere på andres succes? smiley
Har 80Kr på mit kort, nu må du liiige