FC Brønderen

Andre tider for Klubben

Written 5 May 2015, 10:52

Der er stillet mange spørgsmål omkring fremtiden i klubben. Den stille adfærd der ikke kendetegner FC Get Fcking Rekt, har medført tvivl omkring vores fremtidige strategi. Vi har her i klubben lagt hovedet i blød for at finde den nye strategi og er nu klar med den.

Først og fremmest vil vi gerne tydeligt her fra klubbens side udtrykke at FC Get Fcking Rekt er død. Efter klubbens tydelige fremgang, har flere klubber følt sig chokeret over det hårde navn, der står klart i alle klubbers hukommelse efter deres voldsomme nederlag mod FC Get Fcking Rekt. Vi har dog af to grunde valgt at ændre klubbens navn og få en frisk start.

For det føste fordi flere klubber følte sig trådt på med vores tidligere navn.

For det andet fordi Brøndby har vist stor interesse indenfor dette navn, da de mener at kunne leve op til det stærke navn, hvilket vi bestemt er enige i. Navnet vil for første gang blive præsenteret ved Brøndbys hjemmekamp mod FC Barcelona.

Udover denne ændring er vi glade for at præsentere os som FC Brønderen! Vi regner stærkt med at kunne fremtone Brønderslevs stærke side samt gennembanke alle i ligaen som Brønderslev normalt ville gøre.

Til sidst skal der nævnes at vi igen er igang med at lave talenter i ovnen, samt har fået en ny stjerne i klubben - Heim Nedry

Gode tider i møde!

- Rek Machine Victor

#Josueerstadigkongen #1divsnart

Comments

Anders 5 May 2015, 11:22
Er du sikker på at navneskiftet er frivilligt? Tror du ikke nærmere at klubben har følt sig presset af dårlige resultater, og ikke har kunne leve op til dette navn?