Hyggeholdet

Er det bare REN hygge?

Written 11 May 2017, 18:33

Hyggeholdet nye medieafdeling er kommet godt på plads. Computerne er installerede, spørgsmålene er forberedt og tilbage sidder der bare en storsvedende - og ikke mindst - spændt journalist, nemlig "Glade Frede".

Glade Frede ville fremover tage sig af alle interviews med både manager John Hygge og resten af spiller truppen på "Hyggeholdet".

I denne del har Glade Frede fået sin eks-kone (Kommune Lone) til at interviewe ham selv, da der desværre ikke var tid til andet pga. de mange tilrettelæggelser og planlægning af den nye medieafdeling. Derfor ville undertegnede (Kommune Lone) undskylde for eventuelle fejl og dumme spørgsmål, da dette KAN forekomme..

(Kommune Lone): "Hej igen Frede og tillykke med dit nye job. Hvad kommer den nye medieafdeling til at betyde for klubben fremover?"

(Glade Frede): "For det første ville det betyde, at jeg personligt får gratis frankfurter med remoulade, hver gang jeg passere indgangen, både på vej ind på græsset, men så sandelig også på vejen ud. Derudover ville det betyde, at klubben nu kan agere udadtil, hvilket måske er en lidt mindre detalje, men når nu du spørger kan du jo ligeså godt få det hele med Lone".

(Kommune Lone): "Det er dejligt for dig, at du har disse muligheder. Det var da i hvert fald bedre, end de muligheder du gav mig, da vi var sammen".

(Glade Frede): "Skal vi nu tage den snak igen? Du har fået ALT og hvad giver du? Dårlige interviews? Der jo ingen der gider læse sådan noget pjat her?".

(Kommune Lone): "For pokker da også Frede!!! Du ved jo godt jeg ikke kan stå for de latinere??

(Glade Frede): "Hvad??.. Mener du ......... Pascual???

(Kommune Lone): "Hans olivenbrune hår og de sorte, mørke og dybe øjne!! Det giver da selv dig sommerfugle i maven Frede!

(Glade Frede): AAAARRRGGGGHHH:::!!!!!!!!!!!!!!

- Herfra har vi desværre måtte aflyse resten af interviewet med vores nye journalist i medie afdelingen, da han desværre kom til at ødelægge diverse mikrofoner og stole i et raserianfald. Efter at have revet en tot hår ud af hovedet på Lone, som løb skrigende bort, har freden atter sænket sig, over Hyggeholdets medieafdeling. Som i nok kunne forstå, var der en masse uoverensstemmelser imellem Kommune Lone, Glade Frede og spilleren Pascual (AV), som tilsyneladende har været indblandet i en sag, der desværre er noget uklar. Da Glade Frede står for pressen, regner vi ikke med, der bliver fuldt nærmere op på denne sag, med mindre jer der abonnere, ønsker det!

Vi har modtaget et brev fra Glade Frede, hvori han undskyldte til klubbens bestyrelse og fans. Han har forsøgt at skrive noget i bundet af brevet, men det kunne vi desværre ikke tyde, pga. rester af remoulade og en del ristede løg.

Glade Frede har nægtet at udtale sig mere til Kommune Lone, som blev set køre fra stadion, i en rød Fiat Panda. Kommune Lone har fået livstids karantæne fra Stadion, så længe Pascual er i klubben.

Vi har desværre ingen udtalelser fra Pascual, som ikke er oversat da manden snakker Spansk, hvilket vi jo alligevel ikke fatter en bjælde af?! Men har du alligevel lyst, kan du prøve "Google translate". Her er hvad der kom ud af spanjoleren: "Ella es una hermosa rubia y más me gustan.


Comments

En Hovedstad - En klub 12 May 2017, 14:48
Hvad laver Lone på en fridag som denne.. ?
Har hun taget en tur til Italien eller hvad ?