Hyggeholdet

Undskyldning fra klubben

Written 21 May 2017, 20:07

Først og fremmest, ville jeg på klubbens vegne, gerne takke alle dem som fulgte og læste med på klubbens sidste pressemeddelelse.

Som i nok kunne forestille jer, har jeg som manager haft meget travlt, efter den store episode i presselokalerne, som ellers skulle have været skudt i gang, med et stort brag! Det blev nærmere til noget af et drama-show, fra klubbens nyansatte journalist (Glade Frede) og hans forhenværende kone (Kommune Lone). Vi undskylder derfor på vegne af begge parter og har i samarbejde med bestyrelsen, vælge at afskedige begge fra deres ellers respektive positioner i klubben.

Denne beslutning, skyldes dog ikke kun den latterliggørelse af dem selv og klubben under sidste pressemeddelelse. Efter nærmere undersøgelse, kunne klubbens revisionsafdeling, berette om store mængder penge var forsvundet i klubbens resturations afdeling, hvilket skyldes en del forsvundne frankfurter, af diverse smage. Da vi begyndte af efterforske i sagen, stod det klart at Glade Frede, havde svært ved at redegøre for, hvorfor hans mund altid var fuld af ketchup og rester af økologiske grisetarme, med dertilhørende fyld.

Derfor har jeg (John Hygge) valgt at tage over, for al kommunikation udadtil, indtil vi har fundet den rette mand til jobbet!

Jeg beklager endnu engang og håber at alle klubbens fans dog ser denne lærestreg, som et tegn på kvalitet i klubbens restaurations afdeling. Vi må da i hvert fald have valgt at sælge de rette pølser i grillensmiley

Jeg kan fortælle jer så meget, at Kommune Lone og Glade Frede, begge har indgået en aftale om at deltage i parterapi, hvilket klubben har valgt at donere penge til, da Glade Frede nu står med en stor gæld til klubben. Han har dog lovet at komme og rydde op efter fansene, efter hver hjemmekamp, hvor hans kommer til at stå for rengøring af de omtrent 20.000 siddepladser. Held og lykke med det!

I denne uge fik klubben også solgt, en af de helt store talenter, for den nette sum af 31.500.000 C til klubben Team Talent FC, efter de havde udløst spillerens frikøbs klausul. Vi takker for godt samarbejde til spilleren Besaar Bahualdin, og ønsker ham alt godt i fremtiden!

Husk at få abonneret på Hyggeholdets pressemeddelelse og ha' en fantastisk aften.

Mvh.

John Hygge
(Manager af Hyggeholdet)

Comments

En Hovedstad - En klub 27 May 2017, 12:33
Det forklarer at der er dukket en ny fan op her i klubben, han kalder sig fede Frede...! Vi har bemærket at han kun dukker op til kamp, når der er gratis grillpølser og fadøl i forbindelse med vores hjemmekampe.. Og kontrollørene melder tilbage at han råber ukvemsord efter vores egne mørklødede spillere, fra hjemmeafsnittet....
Su madre es una puta...
Lone es mi puta..
Er blandt de vrede udbrud der hagler ned over spillerene, når omtalte person med fråde om munden og rester af ketchup i mundvigene, begynder at råbe ukvemsord efter pausen.... Når han har fået for mange fadøl i løbet af en kamp....
Det er uacceptabelt... Og dedikerede fans af Pers Løver, vil tage sig kærligt af ham
ved næste hjemmekamp..