Hamsterdam CF

Status 2008

Written 28 December 2008, 22:05

Minnesota Wild har gennemgået en fantastisk udvikling det seneste år. Fra at være placeret i 3. division til nu at være en etableret del af den græske 1. Division [IMG] http://www.virtualmanager.com/gfx/flags/flag_22.gif[/IMG] Hvor MW har været de seneste 10 sæsoner, hvilket indiskutabelt er en beundringsværdi præstation.

Greek Cup FINALE!

Hele denne flotte sæson kulminerede i, at MW nåede til Greek Cuppens Finale, hvor man skulle møde klasseholdet Old School på Xcel Energy Center. Alle 32.731 billeter var solgt, og der var lagt i kakkelovnen til en storkamp. I det 17. minut gjorde MW-spilleren Pete Lucky det til 1-0, efter et gennembrud på højrekanten. Hovedparten af de 32.731 tilskuere var i ekstase.

Længe så det ud til at Minnesota Wild skulle krone året med et trofæ, men Old School ville det anderledes. I de sidste 20. minutter viste de klassen og scorede 2 kasser og snuppede pokalen. Spillerne var skuffede, men publikum klappede af spillerne, og de stående ovationer ville ingen ende tage. Dette ovenpå en rædselsfuld sæson 52, hvor MW sneg sig, med nød og næppe, til en 12. plads i ligaen, på målscore kun én bedre en nr. 13. Manager Bjarke Jørgensen kunne desværre ikke selv være til stede i slutningen af sæsonen, og heller ikke til finalen. Derfor måtte assistenttræner Hugina tage over, og det gjorde han med bravur.

Finalen var samtidig den legendariske verdensklasse spiller Manse Juhl Jensen’s sidste kamp i den rød-grønne trøje. En spiller der aldrig satte sig højere en holdet. Han stoppede i en alder af 38 år. Derfor må der nye kræfter til, og ledelsen er stolt af at præsentere den 28-årige østrigske landsholdsstopper Mario Bartak, der blev købt til omkring 10mio c. Han får trøje nummer 5 efter Manse Juhl Jensen, og træder direkte ind i startopstillingen.

Mål for næste sæson fremsatte manageren i forrige pressemeddelelse.

Det var status på 2008

Comments