Boston Celtic

Spændende udvikling for oprykkerne

Written 9 September 2019, 15:27

Boston Celtic leverede en fin sæson efter at være rykket op i 4. division, pulje 7, det var dog tydeligt at ambitionerne ikke var mesterskabet

Mandskabet fra Buresø sluttede på en 5. plads.

Det lignede til start at Boston Celtic skulle ligge og kæmpe om 1. pladsen i 4. division, pulje 7, men invisteringerne i førsteholdsspillere kom ikke, og istedet solgte man mange profiler.

Bestyrelsen havde som lovet af Doktor F, også et ønske om sorte tal på bundlinjen efter oprykningssæsonen, og det lykkedes med tal der gik over forventningerne.

Dette betød dog også at man mistede kvalitet i start-11'eren. Man kunne dog kigge ungdommens vej. For som da førsteholdskvaliteten faldt, steg talentudviklingen, og det var tydeligt at Doktor F havde gjort et godt stykke scouting arbejde, da han hentede mange unge spillere til som inden for kort tid gjorde sig bemærket i træningsfaciliteterne. Det lykkedes Doktor F og Boston Celtic at udvikle hele 9 talenter på blot en uge, og mange af disse spillere er stadig at finde i truppen, selvom nogen allerede er blevet købt.

Det tyder derfor på at man satser hårdt på at arbejde videre med de mange unge talenter og dermed blot forsøger at holde sig i 4. division, pulje 7. Fans der havde ambitioner om oprykning må dermed se andre veje, da talentudviklingen og spilletid til unge spillere har fået mere opmærksomhed i Boston Celtic.

Doktor F udtalte sig om følgende sæson:

"Jeg er super tilfreds med denne sæson, og at vi ender på et 5. plads, set ud for ambitionerne med denne sæson. Jeg er utrolig glad for den flotte talentudviklingen som har foregået i Boston Celtic denne sæson og jeg glæder mig til at følge de unge spillere og arbejde videre med at indfrie deres store potentiale. Jeg ser dermed også en økonomisk gevinst på den lange bane, da disse spillere i fremtiden enten vil begå sig på førsteholdet eller blive solgt til andre større akademier eller langt ude i fremtiden spiller for storklubben rundt omkring i verden.

Comments