Boston Celtic

Stille og rolig afsked med Brasilien

Written 22 September 2019, 13:31

Boston Celtic slutter også denne sæson midt i tabellen.

Boston Celtic slutter på en 10 plads.

Boston Celtic får opbygget en større og større fanbase, med deres kontinuerlige fremgang. Fremgangen på det seneste er dog af begrænset eksponentiel omfang. Boston Celtic så i perioder ud til at skulle være tæt på nedrykning, men så steppede man sit transfergame op og købte mere kvalitet og sagde farvel til nogle af de gamle veteraner.

udvikligen af de unge spiller går forsat godt, og man har kun fået flere talentfulde spillere i truppen siden sidste sæson. Det kunne dog se ud som om at man kunne være nødsaget til at sælge spiller for at fortsætte ungdomsudviklingen i truppen, som er ved at være fyldt.

Doktor F udtalte efter sidste spillekamp:

"Der er ingen tvivl om at vi har fat i noget af de rigtige her. Vi kunne sagtens vælge andre veje hvor vi ville tjene flere penge eller placere os højere i tabellen, men målet er at udvikle og skabe nye profiler inden for fodboldverdenen. Sådan som det ser ud nu kan vi sagtens finansiere den nuværende strategi, men der er ingen tvivl om at hvis vi bad og større summer fra ledelsen, ville vi få fuld adgang til at forbruge. Det økonomiske situation er som den skal være. Jeg fokusere dog mest på spillet og hvordan vi bedste udvikle de unge drenge og giver dem de bedste forudsætninger for at udvikle sig.

Boston Celtic meldte også ud at de ville forlade den brasilianske liga og at nærmere info ville følge.

Comments