Nillers Dreamteam

Udtalelse fra kampen mod Fc Hott...

Written 17 August 2023, 22:41

Niklas fortæller efter kampen: "Det er simpelthen ubegribeligt! Vores møde med Fc Hott i den seneste kamp var en sand katastrofe. Lad mig starte med scoringerne – Ntsie Rothele satte en drømmescoring ind til 0-1 i det 54. minut, og vi var i kontrol. Men så skete det utænkelige. ApHarry Yorath, Fc Hott's spiller, scorer ikke én, men to mål på en måde, der var så heldig, at det er svært at forestille sig. Et skud, der blev afbøjet af to forsvarsspillere, og så en høj bold, der nærmest dansede ind i nettet. Et sådant held kan man næsten ikke træne sig til."

"Men det stopper ikke der. Dommerne, oh gud, det var som om de var på Fc Hott's lønningsliste. Hver eneste gang vi kom i angreb, blev der fløjtet for de mindste berøringer. Vores spillere blev tacklet hårdt uden konsekvenser, mens ethvert lille frispark i vores favør blev ignoreret. Det er som om, retfærdighed blev kastet ud af vinduet. Vores spillere kæmpede hjerteligt, men det føltes som om, kampen allerede var tabt før fløjtet lød."

"Det er frustrerende at se vores indsats blive undermineret af sådanne omstændigheder. Vi elsker konkurrence, vi elsker sportens ånd, men når held og uretfærdighed spiller en større rolle end dygtighed og dedikation, så mister man troen. Vores fans fortjener bedre, vores spillere fortjener bedre, og sporten fortjener bedre. Vi vil fortsætte med at kæmpe, men denne kamp vil altid stå som et symbol på, hvor uretfærdig fodboldverdenen kan være."

Comments