Nillers Dreamteam

Efter oprykning - Interview m. Niklas

Written 20 August 2023, 17:31

Reporter: Goddag, alle sammen! Her står vi med den enestående "Niklas", den brilliante hjerne bag Nillers Dreamteam. Holdet har med en nærmest urimelig overbevisning rykket sig op til Division 2 efter at have fejet gulvet med modstanderne i Division 3. Niklas, hjertelig tillykke med den forventede forfremmelse! Hvordan oplever du denne storslåede triumf?

Niklas: Selvfølgelig, tak. Nu er vi jo ikke helt overraskede her. Vi har ligesom kigget på Division 3 og tænkt, "Hvad er nu det for noget amatør-niveau?" Så vi tænkte, at det var på tide at give dem en lektion i, hvordan ægte fodbold spilles. Det var jo lidt som at lade en flok børn løbe rundt på en legeplads. Så nu hvor vi er i Division 2, kan vi forhåbentlig finde nogen, der i det mindste kan præsentere en smule udfordring.

Reporter: Det er da en særdeles sikker holdning at have! Hvad vil I gøre anderledes denne gang? Hvordan vil I overmande Division 2?

Niklas: Godt spørgsmål, tak. Ser du, vi har allerede perfektioneret spillet i Division 3, så det er ikke ligefrem som om, vi skal opfinde den dybe tallerken igen. Vi vil blot tage vores utvivlsomt overlegne evner og vise de andre hold, hvad rigtig fodbold er. Jeg forestiller mig, at vores sejrsmarch gennem Division 2 vil være som en poetisk symfoni, hvor vi spiller smukt fodbold og får vores modstandere til at græde af frustration.

Reporter: En sand æstetisk oplevelse, ingen tvivl om det! Nogle siger måske, at Division 2 er en betydeligt mere krævende udfordring. Hvordan reagerer du på dem, der tvivler på, at I kan opretholde denne dominans på et højere niveau?

Niklas: Tvivlere vil altid være til stede, når en sand mester som mig selv træder frem. Men lad mig berolige dem – vores træning involverer ikke kun hårdt arbejde, men også en form for genialitet, som de færreste kan forstå. Så ja, Division 2 er måske lidt sværere, men vi er stadig lysår foran de andre hold. Jeg vil ikke sige, at vi er overlegne, men vi er i hvert fald tæt på.

Reporter: Er der nogen specifikke hold i Division 2, som I anser som jeres naturlige rivaler? Føler I en gnist af konkurrence?

Niklas: Rivaler? Ja, selvfølgelig, hvis vi virkelig skal krydre denne Division 2-suppe med lidt "rivalisering", kan vi da snildt finde nogle hold, der kan fungere som kanonføde til vores trænede atleter. Jeg mener, det vil være synd for dem at skulle møde os, men hvis de virkelig ønsker at blive ydmyget, så lad det ske.

Reporter: Og hvad med dine hengivne fans? Hvad har du at sige til dem, der har stået ved jeres side?

Niklas: Åh, fansene! De har været heldige nok til at opleve vores triumf gennem Division 3, og nu kan de bare forberede sig på et endnu mere spektakulært show i Division 2. Vi er her for at forbløffe, fornøje og dominere. Så til vores fans vil jeg bare sige: Nyd rejsen, for I er vidne til noget stort – noget, der går ud over jeres vildeste drømme.

Reporter: Mange tak for din tid, Niklas. Held og lykke i Division 2!

Niklas: Held og lykke? Oh, du misforstår. Det er ikke held, vi har brug for. Det er vores naturlige talent og overmenneskelige evner. Men tak alligevel, tror jeg. Vi ses på sejrsskamlen!

Comments