Donald Trump IF

Overskud

Written 8 December 2015, 23:43

Jokur IF opnåede i andet halvår 2015 et overskud før skat på 700.000C.

Mens det er gået mindre godt på fodboldbanen for Jokur If i det seneste par uger, er det økonomisk set gået fint i samme periode.

Jokur IF halvårsregnskab i 2015 er især påvirket positivt af vinterens salg af Gualtieri Sfondrati,Torben Fridstrøm og Bogdan Pavlenco.

Det har været med til at give et overskud før skat på 600.000C


Resultatet anses for at være tilfredsstillende, og egenkapitalen udgør nu 1,9 millioner kroner svarende til en soliditetsgrad på 69 procent.

Jokur if, som i august fyrede cheftræner louis van gaal, øgede i årets første seks måneder sponsorindtægterne med cirka 150.000 C svarende til en vækst på 20 procent.

- Vi konstaterer med glæde, at erhvervslivets opbakning til vores fodboldprojekt trods svingende sportslige resultater er usvækket.
- Fremgangen i sponsorindtægter er opnået i et fortsat vanskeligt marked, siger Jokur-direktøren, Tobias Lord, til klubbens hjemmeside.


Efter afslutningen på første halvår har Jokur investeret i forstærkninger i form af angriberen Dickson Snoeck, der blev købt fri af franske Evian, og målmanden Dylan Madrid, der er kommet på fri transfer fra tyske Kaiserslautern.

Så alt vel i den nye klub Jokur IF

Comments

Stein Linder Bagger 9 December 2015, 00:06
smiley