Nordens Største

Sammen imod vestegnsbold!

Written 11 December 2019, 11:49

Vær hilset Løver,

Denne dag, dagen i dag, markere en ny æra for dansk fodbold og danskeden i sig selv.
Disse monumentale ændringer vil stærke vores ganske nation. De kommende generationer af vores børn og børnebørn vil se tilbage på os, deres storsindede forfædre med stolthed i krop og sjæl.

I dag er dagen hvor der definitvt vil blive sat en permanent stopper for vestegnsfodbolden der har hærget de Danske grønsværne siden det herrens år 64'. Problemet vil blive gået systematisk, disciplineret og arrogant kommet til livs.
Der vil blive kæmpet med blod og sjæl for at sætte en stopper for de plager gud har sendt ned over vores storslåede nation. Sigøjnerne vil nu endelig blive drevet tilbage til den del af det nordtyske kloaksystem de nu engang er kommet fra.

I kølvandet på en sådan aktion har bestyrelsen valgt at smide endnu en godte oven i hatten. Som de fleste inkarnerede fans nok har bidt mærke i har der igennem en længere periode været stillads omkring vores elskede stadion, kirke, hjem.
Til de sofavarmende fans så har klubben igennem lange 5 timer arbejdet på en ny nedre C-tribune og udvidet med en ovre C-tribune.
I forlængelse af det har klubben også udvidet med en helt ny hjørne tribune, nederst vil der findes plads til awayfans, og lige over dem inlogerer vi vores hardcore supportere.
Smag Norden.

Yderligere planlægges der en gennemgående udvidelse af vores træningsanlæg og generelle klubfaciliteter, mere information om dette kommer snarest.

Imod.

Ståle Størst Solbakken

Comments

Anders Radwan 11 December 2019, 11:58
Men må bestemt anerkende, at det er en spændende første udmelding man kommer med, fra klubbens øverste direktørgange.

Hvorfor tror i, på at i er de rette til at sætte en permanent stopper for vestegnsfodbold, som i selv formulere det.

Flere har forsøgt på dette, Zanka, Delaney, Kjartan, Hjalte, Zuma, N'Doye og mange flere, har siden årtusinde skiftet, drevet gæk med drengene fra vestegnen, i snart en 20 årig periode. Hvilke værktøjer besidder i, der ruster jer til at sætte denne permanente stopper for vestegnsfodbold?


Som vi andre også har bemærket, og i nu offentliggøre, så har der været byggeri ude foran stadion, men vi hørte også tidligere på ugen, at i kun havde solgt 180 sæsonkort. Er jeres fanbase stor nok til at profitere af denne investering?


Dertil ser vi i Ståle's Stramme Kurs, frem til at gæste Nordens Største's nye udebaneafsnit i dag, og håber på en god oplevelse, og flere møder i fremtiden.


Ståle's Stramme Kurs

Ståle Solbakken 11 December 2019, 12:10
Stærkt arbejde Løver,

På redaktionen har vi modtaget ubeskrivelige mængder respons fra fansene, blandt alt dette har vi valgt at udplukke nogle af de allermest hyppigt stillede og/eller mest kvalificerede spørgsmål og åbenbare folket med korn af vores forretningsplan.

''Hvorfor tror i, på at i er de rette til at sætte en permanent stopper for vestegnsfodbold, som i selv formulere det.'' Lyder det fra en livslang sæsonkortholder.
- Vi mener at en struktureret og disciplineret 4-4-2 formation ført an af vores erfarne veteraner i truppen bakket op af vores sultne unge drenge vil gøre endegyldig bugt med denne forpurelse af vores højt elskede kultur.

180 sæsonkort er lige hvad klubben sigtede og budgetterede efter. Alle sæsonkortholdere opfordres og forpligtes til hver at medbring 15 venner og bekendte af rette overbevisning.

I er som altid velkomne på vores grønsværn, der vil altid være lidt knolde her og der på banen der skal rives i. Vi håber fra bestyrelsens side at der på så skøn en dag som den dag i dag, virkelig vil blive smagt på Norden.

For Klubben, Byen og Nationens vedvarende værdighed.


Anders Radwan 11 December 2019, 12:21
Tak for svar.

Jeg ser dog skeptisk på dine svar.

At en struktureret og disciplineret 4-4-2 med erfarne mænd og sultne drenge i sig selv, skulle være nok til at gøre det endegyldigt af med pestegnens drenge.

SS gjorde fx dette i mesteråret 2010.


At klubben sigter og budgetterer efter 180 sæsonkort, samt at i ønsker at hver person i gennemsnit skal tage 15 venner og bekendte med, virker for mig uambitiøst, useriøst og usandsynligt.

For at springe lidt i emnerne, så udsendte Ståle's Stramme Kurs en pressemeddelse tidligere i dag, angående deres ligaskifte til Portugisisk fodbold, som de altså er deltagende i fra på mandag.

Hvad synes du om din træner-kollega's beslutning, og vil man som små-rivaliserende klub reagere på dette?


ANTI1964

Ståle Solbakken 11 December 2019, 12:32
Ret. Trit. Og Disciplin er noget Dansken kan li'.

For at adressere springet vil klubben meget gerne vidne om at alle i og omkring klubben glæder sig over ankomsten af en fodbold klub med rødder øst for vestegnen.
Trods i som organisation har draget paraleller til klubben fra det NordØstlige Vestegn, Malmø FF.

Det er en fornuftig og velovervejet beslutning af den unge Radwan. Han kan forvente fuld opbakning fra smårivalernes side, og skal altid føle sig velkommen hvis man endda skulle føle træng til nye græsgange eller et lille fodbold kursus. Vi har et knivskarpt u-12 pige projekt kørende her i klubben med plads til en mand mere.

Husk at hade brøndby i dag.

Største Bakken

Anders Radwan 11 December 2019, 12:38
Dine bemærkninger virker jævnt useriøse.

Den unge Radwan, havde allerede i sine unge dage erhvervet B licens, og er igang med en rivende udvikling hos Ståle Stramme Kurs, hvilket de seneste resultater også er resultatet af.

Vi må håbe at forbundet Vman, ikke finder ud af din opfordring omkring pigefodbold, da dette typisk resulterer i større bøder, fratagelser af point, eller udelukkelse fra turneringer.

Har du tænkt over at, denne atypiske type udtalelser kan give bagslag?