Utaka FC

Storinvestor puster nyt liv i Utaka FC!

Written 6 July 2022, 11:44

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at klubben efter månedlange forhandlinger i går aftes endelig landede en aftale med storinvestor, Vilmar Entreprise ApS, der med en større økonomisk investering puster nyt liv i den sovende kæmpe af en storklub, som Utaka Football Club desværre har været alt for længe.

Investeringen har allerede betydet, at klubben har hentet flere profiler i transfervinduet, der sammen med vores kompetente trænerstab, skal forsøge at sikre oprykning til den italienske 5. division. Klubben ligger i skrivende stund under nedrykningsstregen, men det er ledelsens overbevisning, at stillingen snart ser anderledes ud.

Tilgangen af Vilmar Entreprise ApS som storaktionær har allerede sat sit præg blandt vores mest inkarnerede fans. Der er således kommet fornyet energi i den officielle fanklub, U-U-U-Utaka fan club, som med formand Mads Gade i spidsen forventer stor tilgang og endnu bedre stemning på tribunen i de kommende kampe.

Eventuelle spørgsmål til ovenstående bedes rettet til kommunikationschef, Baye Djiby Fall.

Med ønsket om en god sæson.

Vi ses på stadion.

Vh
Ledelsen i Utaka Football Club.

Comments

Mads Michelsen 6 July 2022, 11:46
Hej Jens

Lyder spændende. Vi glæder os til at følge med i projektet. Held og lykke med sæsonen smiley

Mathias 6 July 2022, 12:24
Svarer denne klub på fanspørgsmål?
Mvh Steinleins modebrille, CEO

Jens Mancini Gade 6 July 2022, 12:39
Hej Steinleins modebrille

Som udgangspunkt bedes alle henvendelser rettet til kommunikationschef, Baye Djiby Fall, men i betragtning af den store interesse fra omverdenen i forbindelse med Vilmar Entreprise ApSs tiltræden i ejerkredsen, åbner vi for muligheden for at stille spørgmål direkte til undertegnede.

Hvad kunne du tænke dig svar på?

Mathias 6 July 2022, 12:52
Efter flere år i fuldstændig eksil fra omverdenen i selskab med din tasmanske pungrotte og mentor, Heino, hvordan har Jens Mancini Gade så formået at lande en så lukrativ storinvestor som Vilmar Entreprise ApS? Dette er aldeles beundringsværdigt.

Jens Mancini Gade 6 July 2022, 13:27
Det er ikke noget, jeg ønsker at gå i detaljer omkring af hensyn til Vilmar Entreprise ApS og vores fremtidige samarbejde, men jeg kan oplyse, at der selvsagt ligger mange timers lobbyisme og restaurantbesøg bag aftalen.

Vi er i klubben meget beæret og stolte over at kunne tiltrække en aktionær af den kaliber og håber på, at vi nu kan nå ud til en større flade og stå endnu stærkere kommercielt, da vi anser det for grundlaget for nu at kunne rykke klubben yderligere sportsligt.