FC Belly

FC Belly - Uge 18

Written 2 May 2017, 21:11

Velkommen til FC Belly's pressemeddelelser.

Herunder vil du kunne finde ugens overståede, nuværende og kommende aktiviteter. Det være sig på transfermarkedet, spilleropdateringer, taktikker, træninger og andre småting jeg falder over i løbet fa ugen. Ingen tid at spilde - lad os snakke om Uge 18!

------- Transfers -------

Det er bestemt ikke nogen hemmelighed, at jeg altid er på udkig efter nye spillere. Dog har jeg, fra denne uge, fået en ny tilgang til tingene. Førhen kunne jeg købe enhver spiller med en vurdering på over 30, og se om jeg kunne rykke længere op i systemet. Dette viste sig at være en kortsigtet løsning, uden megen held. Faktisk, så endte jeg med at bruge en masse penge unødig pga. impulskøb, da de ældre spillere gik på pension.

I denne uge, har jeg derfor handlet en masse unge spillere. Ikke nødvendigvis talenter, men bare en masse unge. Planen er at træne dem lidt op, og sælge dem til det dobbelte af hvad jeg selv gav for dem. Allerede nu er der positive resultater mht. udviklingen - og det tegner godt!

------- Taktikker -------

Jeg har eksperimenteret en del med dette - jeg er kommet frem til, at jeg skal have 4 forskellige taktikker, for at alle mine spillere kommer i spil hver dag. Dette er med til at holde humøret højt, selvom det måske koster lidt på energi-kontoen. Det kan jeg leve med, for nu.

------- Træninger -------

Følgende spiller(e) har gjort det exceptionelt til træning i denne uge:

- https://www.virtualmanager.com/players/11370079-wynn-narberth/training
- https://www.virtualmanager.com/players/11009393-ruben-lambk/training

------- Andet nyt -------

I denne uge har jeg foræret mine 5 ungdomsspillere for en træningskamp. Én kamp = én spiller. Og hver klub får kun én spiller. Dette kunne sagtens være noget jeg gjorde i næste uge også, hvis jeg ikke har for meget plads i truppen.

Det var alt for denne gang!
Tak fordi I læste med!

- Kucko

Comments

Mads 3 May 2017, 09:22
Flot skrevet smiley

Aris Kuckovic 3 May 2017, 12:37
Mange tak, Don smiley
Skal lige have læst din i toget på vej hjem fra arbejde smiley
Så du havde skrevet en lang en - så der er lidt læsning smiley