Beatles FC

Resultater og Rangstilling i 4. Division

Written 6 October 2023, 12:37

Resultater og Rangstilling i 4. Division, Pulje 7 Fodboldturnering

Division, Pulje 7 fodboldturneringen har nået halvvejsmærket med spændende kampe og imponerende præstationer fra holdene. Her er en opdatering over de seneste resultater og rangstillingen i denne konkurrencefyldte turnering:
På toppen af rangstillingen finder vi Nudges United, som har leveret en bemærkelsesværdig præstation med 20 sejre i 20 kampe, hvilket har sikret dem maksimale 60 point. Deres måldifference på +93 afspejler deres stærke evne til både at score og forsvare.

Tannadice Rovers besætter andenpladsen med 16 sejre, 3 uafgjorte og kun 1 tab i deres 20 kampe. De har scoret 82 mål og indkasseret 8 mål, hvilket har givet dem 51 point og en solid position i turneringen.

På tredjepladsen finder vi Tandkøds Traumerne, som har opnået 16 sejre, 2 uafgjorte og 2 tab i deres 20 kampe. De har scoret 56 mål og kun lukket 7 mål ind, hvilket giver dem 50 point.

Beatles FC er tæt på tredjepladsen med 47 point og en måldifference på +60 efter 19 kampe.

Turneringen fortsætter med spændende kampe, og holdene kæmper hårdt for at forbedre deres placeringer i rangstillingen. Vi ser frem til endnu mere spændende fodbold i 4. Division, Pulje 7!

Comments