Lawless Lions FC

Spændende sæson i vente

Written 14 May 2017, 14:20

Med bronzen i hus står Pladderballe overfor en på mange måder rigtig spændende sæson.

I den runde som vi netop har afsluttet er det lykkedes at frasælge truppens rutinerede spillere. Salget finansierede en tiltrængt opdatering af vores træningsfaciliteter. Selv om træningsfaciliteterne stadig skal blive endnu bedre, har opdateringen betydet, at de unge talenter får muligheden for at udvikle talenterne, så de forhåbentlig kan sælges i løbet af et par sæsoner, og dermed bane vejen til endnu en opdatering af klubbens træningsfaciliteter.

Den kommende sæson byder også på et nyt træningsregime, som betyder at træningseffekten aftager med alderen. Derfor er manageren meget tilfreds med, at Pladderballe Skævskud i dag kun har 2 spillere over 27 år. Og begge disse spiller har valgt at støtte klubben til de går på pension i løbet af den kommende sæson.

Pladderballe Skævskud er tunet, gearet, kalibreret, optimeret til de kommende udfordringer.

"Så må vi se, om nogle af de etablerede klubber i 4. division og opefter får problemer som følge af det nye træningsregime. Hvis det bliver tilfældet, kan det være, at en oprykning venter, før vi egentlig forventer det!", udtaler klubbens manager Superik.

Comments

Latterlig lave træninger 14 May 2017, 18:44
Tillykke med det nye anlæg og god sæson!