Lawless Lions FC

Historisk bedrift i det græske

Written 5 September 2021, 14:54

Det har været en sæson ganske uden sidestykke i Pladderballe Skævskud’s lange historie.

Skævskuddet har været fuldstændigt suveræne i den græske Super League. Holdet er gået ubesejret gennem sæsonen, og har kun sat point til i én enkelt uafgjort kamp mod Lys Forude.

De fantastiske præstationer i det græske medfører, at Pladderballe atter lægger sig i toppen af den internationale vifa rangliste med 247.290 vifapoint. Ovenikøbet med et ganske godt stykke vej ned til nr. 2, som er PAN United med 229.279 vifapoint.

Gennemsnitsalderen på over 31 år i Skævskuddets førsteholdstrup viser, at rutine i form af spillerenes samlede egenskabssum er afgørende for at sikre gode bedrifter i VMAN. Pladderballes manager udtaler ovenpå den fantastiske sæson: “Gennem det seneste halvandet årti har vi videresolgt klubbens spillere, når de nåede 28 til 30 år. I øjeblikket eksperimenterer vi med at fastholde klubbens spillere til de skal på fodboldpension. Det gør ondt på klubbens økonomi, men det kommer så rigeligt tilbage i form af store sportslige resultater!”

Pladderballes næste mål er at forsøge at vinde den græske cup, en af de få bedrifter, som Pladderballe stadig mangler på CV’et i VMAN.

Comments

Phamishan 13 October 2021, 14:02
Sådan!