Fc KoKs Reborn

Forventninger i Frankrigs division 4, pulje 7

Written 22 May 2017, 18:17

Fc KoKs Reborn fik endelig, i sæsonen 17-20, sikret sig en flot oprykning til division 4 med en andenplads, hvilket klubben har ventet på længe. Succesen skyldes først og fremmest salget af talentet hentet fra eget stald, Qaiser Toobah, som blev solgt til over fire millioner i en aktion, som fandt sted 17-19. Dette gav klubben et økonomisk boost, hvilket klubben investerede i opgraderinger af faciliteter, stadion samt lægestab og nye erfarne spillere, som skulle hjælpe klubben med at finde nye udfordringer i form af en oprykning.

Klubbens forventninger i division 4 er først og fremmest overlevelse, hvilket desværre ser ud til at blive en hård udfordring for klubben. Staben i klubben ser endvidere frem til at få opfostret flere spillere, hvis talent kan sendes videre til umiddelbart bedre klubber og på denne måde få økonomien til at køre, da drømmen er at få opgraderet faciliteterne og selv at kunne videreudvikle spillere!

Træner, Khatibo, er desuden tilfreds med truppen og ser umiddelbart ikke ud til at forstærke denne trods for de hårde udfordringer denne sæson, men man ved aldrig, hvad der vil ske på transfermarkedet.

Det kan kun blive KoKs

Comments