Fc KoKs Reborn

Kaos i Fc KoKs Reborn!

Written 7 June 2017, 19:39

Khatibo hentede i sæsonstarten (17-23) to nye offensive ansigter til klubben som den planlagte forstærkning i klubben. Den ene, Karsten Faartoft, 36, skrev under på tre sæsoner til et beløb, der svarer til 18.000c og har allerede markeret sig ved at han på nuværende tidspunkt er topscorer for klubben.

Den anden signing til et beløb på 140.000c og mere kontroversielle af Italieneren, Ezzelin Maini, 30, fik spillet 12 kampe og markeret sig godt i disse inden hans kontrakt udløb. En fejl af Fc KoKs Reborns bestyrelse som fik Khatibo helt oppe at ringe.

"Det er elendigt! Det er elendigt af bestyrelsen ikke kan holde styr på deres egne spillere og det er ikke første gang!" sagde Khatibo kort og temperamentsfuldt efter et pressemøde.

Spørgsmålet som nu stille blandt klubbens fans er "Hvad nu?". Indtil videre har klubbens bænket stjerneprofil, Poul Ellevang, taget over og det forventes at Khatibo vil lede efter endnu en offensiv signing efter denne gevaldige brøler, som man kun forvente at klubben lære af.

KoKs Out

Comments