Pensionist Akademiet

Stort budget - stort pres

Written 29 August 2011, 01:41

Kære læsere

Endnu engang tid til en update fra 'lejren' hos Pensionist Akademiet.

Før sidste sæson, beskrev jeg om alle de nye (og store) forandringer, som var forekommet i klubben, og skal jeg gøre status for den første sæson med pengene ved magten, så er det skam også med tilfredshed i sindet.

Vi har som bekendt været meget aktive på transfermarkedet, hvor flere store stjerner er hentet ind i truppen, hvilket selvfølgelig stiller et stort pres fra fans og resten af omverden, når man spiller i en så lille division ifht. truppens styrke.

Da sæsonen blev skudt i gang, kørte det bare stærkt derud af med store sejre, god opbakning og direkte kurs mod oprykning. Midtvejs i sæsonen så det dog ud til, at vi igen skulle finde os i, at ligge i en liga, hvor vi rent styrke-mæssigt ikke hører hjemme, sagt med al respekt for de hold som befinder sig der. Vi var nemlig tvunget til at bruge ungdoms- og reservespillere i startopstillingen, da mange større klubber fra det endnu rigere udland havde fået et godt øje til mange af vores dygtige profiler. Deres købsoptioner blev indløst og vi måtte dermed ønske dem held og lykke med nye udfordringer midt i vores sæson, hvilket gav afmærker i de følgende kampe og resultater.
Vi fik sat vores ellers så sikre føring over styr og det hele blev faktisk ret spændende til sidst, da der faktisk længe herskede stor tvivl på, hvor vidt vi kunne klare udfordringerne efter de mange profil-salg, og det var jo tydeligt på banen, at der voldede sportslige problemer.
Men, men, men... I modsætningen til klubber som f.eks. Brøndby IF, så har Pensionist Akademiet nogle særdeles stærke folk i ledelsen, som handlede rettidigt, fik hentet nogle stærke klassespillere ind, og med hurtig sammenspilning af truppen og hårdt arbejde, lykkedes det os alligevel i sidste runde, at sikre guldet og oprykningen. Vi er meget lykkelige for nu at have større begivenheder at se frem til, men også at kunne tilbyde.

Jeg vil også gerne benytte muligheden for, at takke de mange fans, som har været med til at bære os gennem denne sæson - også da det var svært. Nu skal der høstes frugter af de indfriede forventninger, og vi er naturligvis endnu ikke tilfredse med klubbens placering, da vores ambitioner er tårnhøje, men faktisk også realistiske.

Selvom vi personligt føler, at vores trup er den stærkeste, i den liga vi netop er rykket op i, så skal vi helt klart også have en vis respekt for vores nye og stærkere modstandere, som vi vil stå overfor i år. På trods af dette, vil vi max. give vores tilhængere tre sæsoners tålmodighed til at lade os etablere i den nye liga, og derefter videre op i rækkerne. Inden for den nærmeste fremtid, er det nemlig klubbens hensigt, at skulle være et stabilt hold i landest sekundære bedste række, hvilket vi ser som værende meget realistisk! Længere ude i fremtiden er der naturligvis også ambitiøse planer om en tilværelse i det aller fineste selvskab inden for fodboldens verden, men den proces vil der komme informationer om på et andet tidspunkt, først og fremmest er det jo også vigtigt at man kun tager én dag ad gangen, og det er bestemt også noget der bliver lagt et stykke professionelt arbejde i her i klubben.

Vi går nu ind til en meget spændende sæson, hvor der venter flere attraktive modstandere. Første store mundfuld bliver 'FC GMI' som er et stabilt hold i vores nuværende række. Det er et away-opgør, men jeg håber dog stadig på en talstærk opbakning til holdet, og så er jeg også sikker på, at vi vil lægge godt fra land i vores nye division, hvor vi efter en sikker 0 - 2-sejr, gerne skulle få de andre hold til at sætte et vågent øje efter os, forud for de kommende dyster.

Jeg siger tak for den seneste, og ønsker i samme stund en god og fair ny sæson til alle. Og lad os så få den frygtede ånd på vores arena, som skal bære os, og rive gæsterne ned i frygt.

Fanklubben 'Rollator Banden' er selvfølgelig altid åben for nye sympatører, så hvis ikke du allerede har et, så skynd dig at skaffe et medlemskort og opnå mange fordele.

/ Pensionist Akademiet

Comments