FC Schalke

Fra ukendt hold til Ligue 1 hold

Written 29 September 2019, 15:31

Klubben skrev sig ind i historiebøgerne d 22 september 2019, da de pludselig fik muligheden for at spille i Ligue 1 pga en konkurs fra et Ligue 1 hold.
Det skulle vise sig at være det største der er sket i klubbens historie.
Med en vifarank på 450, og et hold der aldrig har spillet i den bedste række før, var det en stor overraskelse da manager Mikkel Nielsen søndag aften kunne oplyse spillerne om at de i den kommende sæson ikke selv skulle betale for spillertøj m.m, og at de i sæsonen vil spille med lys på banen efter kl 19.

De første kampe gik katastrofalt, en del af skylden skyldes at spillerne ikke kunne kommunikere ordenligt til hinanden, pga støjen fra de 20.000 tilskuere der nu troppede op til hver hjemmekamp.

I store dele af sæsonen lugtede det af uhyre tætte nedrykningkampe, men søndag d 29 september slap håbet ud, da man lige pludselig havde 6 point op til stregen.

Vi har interviewet klubbens topscorer Yong-jun Kwon, for at høre hans syn på den vanvittige sæson i Ligue 1, interviewet kan læses i kort referat herunder.


Yong-jun Kwon: Jeg står med en underlig fornemmelse, 12 mål i Ligue 1, det havde jeg aldrig troet skulle ske. Samtidig står jeg med en lidt tom fornemmelse, da jeg godt ved det ikke er sikkert jeg nogen sinde kommer til at opleve det igen. Nu er jeg godt og vel 31 år, og jeg kan godt mærke på min krop at det har været en rigtig hård sæson. Vi har fået mange nye spillere til, og har sagt farvel til rigtig mange. Vi var ramt af så mange skader i midt sæsonen, så vi var nødt til at få vores assistent manager skiftet ind i en kamp.
Men helt sikkert en sæson der er værd at kigge positivt tilbage på.


Manager Mikkel Nielsen har også udtalt sig kort til pressen, hvilket kan ses under dette.

Mikkel Nielsen: Det er helt sikkert ikke sidste gang i har set klubben spille i den bedste række.

Comments

Kasper Hjulmand 15 October 2019, 20:08
flere tak

HELLO BUNDESLIGA 22 October 2019, 03:19
Ny pressemeddelelse smiley