FC Schalke

Fra Ligue 1 til 3 division

Written 20 October 2019, 16:54

D 7 oktober var dagen klubben aldrig glemte. Der var gået rygter hele søndag aften (6 oktober) om at man havde krævet at klubben skulle skifte nationalitet grundet uroligheder i Frankrig. Man troede ikke rigtig på at det ville ske, men mandag morgen så man altså at det var en realitet. Politiet havde kontrol over klubbens stadion. Det var ikke muligt at komme ind og spille kampe, og træne.
Klubbens manager Mikkel Nielsen tænkte hurtigt og rationelt da han besluttede at leje en bus så hele holdet og trænerstaben kunne køre til Italien for at høre om mulighederne for at spille i Italien.

Da Manager Mikkel Nielsen får kontakt til Tino Lopez som er bestyrelsesformand for IBU - Italiens boldspils union er det med triste miner han kan viderebringe de dårlige informationer om klubbens situation. Det er nemlig sådan at det kun er muligt at spille i den italienske 3. division som er noget af en nedgradering fra Ligue 1 i Frankrig. Klubbens økonomiske situation vil blive presset til det yderste af at spille i 3.division, men de har intet valg.

Derfor bliver der skrevet historie da Ligue 1 holdet nu skal spille 3.division.

De fleste af spillerne tror stadig ikke på det er rigtigt, de tror de er på ferie i Italien. Dog finder de ud af det er en realitet kl 19:45 da de har første kamp der. Første kamp er en udekamp, og holdet er ikke kendt i Italien så det er lidt svært at finde modstanderens stadion. De har kørt rundt om en lille håndbold halv i en times tid før en af spillerne råber, de har "Carpi" trøjer på. Hele bussen undre sig, men han fortsætter. Kender i ikke Carpi? - Ingen forstår noget. Efter nogle minutter får han forklaret at det er et hold i 3. division i Italien. - Hele bussen spørg så i kor; hvor er stadionet så henne? - De kan kun se noget der ligner en håndbold hal. De står dog af bussen og tjekker det ud, og finder ud af at de skal spille på det de synes lignede en håndboldhal. Der var plads til ca. 3000 mennesker, så de var noget overraskede over det var så småt.

De når lige ind til kampstart, uden at få varmet op fordi de havde brugt så lang tid på at finde stadionet. Første kamp går helt galt, og man taber 2-0 på udebane til et 3.divisions hold.

Da holdet tager tilbage på det lejede hotel er der frustrationer over maden. Det skal vise sig at den mad de har fået har givet dem alle racermave. Manager Mikkel Nielsen er den eneste der ikke har dårlig mave, han havde nemlig ikke lyst til noget aftensmad efter nederlaget. Det er dog et kæmpe problem for klubben at hele holdet har dårlig mave, da næste kamp er inden for få timer.
Dog har Mikkel Nielsen en rigtig god lægestab med, som har nogle lyserøde piller der skulle stoppe tynd afføring. Hele holdets spillere tager et par stykker af dem, og rigtig nok hjælper det.

Klubben får derefter sin første sejr på deres lånte hjemmebane, på hele 4-0. Derefter er historien ret ensidig. Holdet slutter på 77 point ud af 90 mulige og ødelægger alt konkurrence i 3.division. Dog er det meget vigtigt for klubbens økonomi at man hurtigt kunne komme tilbage i 2.division som man havde spillet i noget tid.

Dog sker der det forfærdelige at over halvdelen af holdet smutter d 13 oktober lige op til den nye sæson, da der er begyndt at gå rygter om at der bliver taget hårde stoffer i klubben. Halvdelen af holdet er væk, men klubben skal nu spille 2.division. Desværre skete der det man frygtede, klubben var ikke i nærheden af oprykning, og slutter midt i tabellen.

De troede ikke det kunne blive være, før der holdt 12 salatfade ude foran hotellet med kraftigt blåt lys der blinkede, og høje sirener. Det viser sig at flere af spillerne har været involveret i et stort slagsmål i byen lige op til sæsonstart d 20 oktober.
Manager Mikkel Nielsen tænker igen hurtigt da de får forbud mod at spille i Italien, så han vælger at køre til Spanien og høre om de kan spille der.. Opdatering følger

Comments