FC Ganske Enkelt

Stor glæde for ledelsen i FC Ganske Enkelt

Written 4 January 2018, 21:17

På rekordtid har FC Ganske Enkelt ved nogle virkelig gode strategiske valg af ungdomsspillere, formået at kæmpe sig hele vejen til 3. division i USA, og det ser ud til at 2. divison er inden for rækkevide.
Der er blevet købt nogle rigtig dygtige spillere til klubben, som slet ikke har skuffet. Alle spillere har leveret på allerhøjeste niveau, og det er vi rigtig tilfredse med. Derfor har vi også valgt at forlænge alles kontrakter. Dog har Theodor Søgaard valgt at sætte støvlerne på hylden. Han har været en spiller for FC Ganske Enkelt, og derfor har vi også valgt at ansætte ham som træner, for at se om han også kan præstere i denne stilling.
Klubben har fået anskaffet sig en god portion kapital og har fået bygget større stadion, så vi kan have plads til alle vores trofaste fans. Vi vil også gerne benytte lejligheden til at takke fansene for deres kæmpe støtte, og de har helt klart været vores 12. mand.
Udover stadion har vi også opgraderet vores træningsfaciliteter til standard træningsanlæg. Det har vi gjort, fordi vores spillere har præsteret så flot og derfor fortjener lidt ekstra.
I fremtiden har Ganske Enkelt en målsætning om at spille i Major League, og se om vi kan præstere på aller højeste niveau.

Venlig hilsen Manageren for FC Ganske Enkelt

Comments