Abrikode FC

All good things must come to an end

Written 27 November 2017, 13:44

Så skete det. Dagen der før eller siden måtte oprinde.
Intet varer som bekendt for evigt, heller ikke Abrikode FC's imponerende række af sejre over rivalerne fra Momentum. Den 27/11 led klubben sit første nederlag i en tæt og velspillet affære hjemme i Bjørnehulen. Som altid var boldbesiddelse, chancer og spilovertag i Abrikode FC's favør, men på dagen var Momentum simpelthen skarpere.

"De ville det bare mere end os. Fodbold er et spil, der tit afgøres på de små marginaler og Momentum spillerne brændte mere for sejren. En sejr om de jo også har ventet på UTROLIGT længe" - lød det fra kaptajn Fabiano Fornasari efter kampen.

Det skal dog siges, at det fra bestyrelsens side var forventeligt at Abrikode FC's dominans i de indbyrdes opgør før eller siden ville blive brudt. Inden sæsonen er der blevet annonceret spareplaner og økonomiske stramninger som led i en større satsning, der blandt andet skal resultere i et nyt træningsanlæg.
"Det er klart, at vi grundet bestyrelsens beslutninger ikke har haft samme muligheder for at forstærke vores trup som vores konkurrenter, men på den lange bane er jeg sikker på at denne plan vil styrke klubben utrolig meget i fremtiden, og vi har allerede på nuværende tidspunkt en utrolig sammentømret og velfungerende trup. Vi ser hinanden som kammerater og ikke kun som medspillere. Og det kan trods alt ikke købes for penge" - udtaler den rutinerede midtbanekreatør Alberto Arroyo.

Inden denne sæson blev skudt i gang, har man kunnet se flere klubber, heriblandt Momentum, være særdeles aktive på transfermarkedet, hvilket kan resultere i en ny magtbalance i puljen, siger manageren i Abrikode FC og fortsætter: "Momentum har haft en meget aggressiv handelsstrategi og har købt og solgt et utal af ældre spillere i en helt vanvittig handelsrus. Jeg synes ærlig talt ikke denne utæmmede form for kapitalisme hører hjemme i sporten, og jeg forventer at højere magter fremover vil gribe ind og regulerer denne "brug og smid væk"-kultur. Nogle hold er jo efterhånden blot en samling tilfældige lejesoldater, der kun tænker på penge. Hvor er klubkulturen, solidariteten og sammenholdet henne!? Vi har brug for Financial Fair Play i VMAN."

Indtil da er forventningerne for Abrikode FC, at man konsoliderer sin plads i puljens top 5 og lader holdets mange unge profiler få vigtige erfaringer.

Comments

Mangina 27 November 2017, 14:10
Føj forhelvede, siger jeg bare.
FØJ!