Abrikode FC

Abrikode FC overstiger alle forventninger.

Written 3 December 2017, 16:58

Endnu en sæson lakker mod enden, og Abrikode FC kan gøre status efter en præstation der langt overstiger forventningerne.
Efter de annoncerede sparerunder, der har resulteret i et større stadion og et bedre træningsanlæg men som også betød et stop for markante spillerkøb, var sæsonens målsætning blot en top 5 placering.
Men efter en intens og nervepirrende sæsonfinale hjemme mod Awesomenesest kan vi konkludere at vi følger med Momentum op i 4. division.
Dette sker efter pragtpræstationer over hele linjen, men hvor især vores dødbringende angrebstrio fortjener særlig ros.
Der er i løbet af sæsonen blevet eksperimenteret med nye opstillinger og spillestile og disse eksperimenter vil fortsætte i den nye sæson. Vi ved, at vi vil komme til at møde hold hvis midler, erfaring og spillermateriale langt vil overgå vores, og derfor vil vi betragte den kommende sæson som en læringsproces, der uanset det endelige udfald vil gavne os i fremtiden.
Drømmen er at overleve i 4. division, men vi er realistiske og ved på forhånd at vi sagtens kan risikere at få en returbillet til 5. division. Derfor handler det nu om at bygge videre på det stærke fundament vi har lagt for på lang sigt at kunne bide os fast i 4. division.

Vi ser frem til eksperimenterne og de lærerige oplevelser, og vil ønske vores rivaler og kammerater i Momentum al mulig held og lykke i 4. division (undtagen i vores indbyrdes opgør, naturligvis).

Og hvis guderne vil det, håber vi snart at se Pls Ik Tyr i vores egen pulje.

Comments