Gran Torino CF

Comunicado Oficial: Transfer Incident!

Written 8 April 2019, 03:08

De sidste par dage har der været mange rygter angående den omtalte transfer-sag. Klubben har indtil nu forholdt sig tavs, indtil der var truffet en afgørelse i sagen.

Afgørelsen faldt på 7 dages transfer ban og en bøde på 35.000 Credits.

Klubben har lige skiftet til den Italienske liga og mange fans har set frem til at se FC Afrood kæmpe sig op mod serie A. Sagen kunne deraf ikke have fundet sted på et dårligere tidspunkt, men på trods af dette har klubben accepteret afgørelsen. Det er til trods for en længere appel sag i forsøg på at udskyde transfer udelukkelsen til næste sæson, efter at klubben havde etableret sig i Italien.

Igangværende transfer forhandlinger er deraf blevet ophævet og den længere ventede Mongolisiske angriber Ahmed Udlumani Ersato bliver derfor ikke en del af truppen i denne sæson

Fansene har udtrykt stor skuffelse og uforståenhed i forbindelse med afgørelsen og udtrykker dyb frustration over timingen af sagen. På trods af dette har FC Afrood meldt klart ud at frustrationen ikke skal vendes mod anklageren, men derimod, klubben selv, som tager det fulde ansvar for hændelsen.

Der vil fremadrettet blive udført en intern analyse af transfersituationen i klubben for at undgå lignende transfer sager i fremtiden.

- FCA Press & Social
(04.08.19)

Comments

N O 8 April 2019, 03:27
Ovenpå kendelsen omhandlende FCAs transferban samt tilhørende økonomiske straf, udtrykkes der den største medfølelse for klubbens fans, der havde set frem til flere betydningsfulde transfers frem mod den kommende sæson.

Fanklubben hos PE har internt i klubregi efterfølgende lagt stort pres på PE selv, for at sikre en optimeret transfercyklus. PEs fanklub har på klubbens general forsamling udtrykt stor utryghed ved de seneste transfers, da de påpeger, at de ikke har fundet sted for at styrke klubbens trup, men blot sikre og tilmed højne de økonomiske vilkår hos PE.

Dertil informerer PE om, at der netop er indgået et nyt samarbejde med FCA. Samarbejdet er opstået i kølvandet på den omdiskuterede sag, hvor ideen til en samlet indsats for at forebygge lignende sager er opstået. Fremadrettet vil dette betyde, at begge klubber vil indgå i en ny form for rammeanalyse af transfers.

Malte H 8 April 2019, 03:31
Klubben ser frem til samarbejdet med PE hvortil omdiskuterede manager Malte Hæstrup udtaler:

"Jeg har altid haft stor respekt for PE's præstationer og engagement, jeg ser frem til samarbejdet".

Manageren påpeger herefter at klubbens interne processer vil blive spejlet mod PE's, som er en ældre klub med tradition for omstændighed og styr på tingene.

- FCA Press & Social