Johns Boldklub

En stolt far

Written 15 March 2020, 17:50

I anledning af sæsonens flotte 3. plads, har manager John Smith, også kendt under sit manager alias "The Chosen One", udtalt sig om præstationen.

"Det var en sand vidunder præstation over hele sæsonen af mine drenge. Rahman Khair-Udeen og Faas Blanck scorede til højre og venstre med 20 og 18 mål respektivt. Det var sand Fergie Time i flere kampe, hvor vi fik scoret i de døende minutter. Jeg er stolt af drengene og det skal derfor fejres. Der er hentet 26 escorter ind til holdet, som skal besøge 5 verdensdele. Jeg har tænkt mig, at de starter i Afrika og slutter i Asian, for at de kan fornøje sig bedst muligt. Forholdene hernede i Tyrkiet er lidt anderledes end hjemme i Das Deutche Reich, når det kommer til fejringer som denne.

Med henblik på næste sæson, forventer jeg, at vi starter stærkt og kører videre på sidste sæsons takter. Vi har netop opgraderet vores træningsfaciliteter, og er nu oppe på et udvidet træningsanlæg, så jeg forventer at se forbedringer på alle pladserne. Vi har et godt hold under opsejling, og skal til at gøre klar til næste generation af stjerner."

- John Smith

Comments