Johns Boldklub

John Smiths kontakter

Written 25 March 2020, 06:08

For et par uger siden tilkøbte Johns Boldklub den unge Tuviya Tshuva fra Isreal, da John Smith, The Great One, selv var på ferie i Israel. Efter endt michelin besøg, blev John Smith opsøgt af en fodboldtræner fra Tel Aviv. Han fortalte de havde et ungt talent i klubben, som var god med begge fødder. John Smith overværede en træningssession og agerede som spillende træner, da han stadig er i sublim form, med veltrænede lårbamser, en sixpack der er flottere end en sixpack med Guiness og veltrænede pecs. Dagen derpå overværede legenden en træningskamp og var straks begejstret - Så begejstret at han måtte ty til en våd tur på Gentlemans Club om aftenen, hvor der blev brugt 10.000€ på flasker, lapdances og det frække.

Sidste dag under John Smiths ferie, blev kontrakten med Tuviya Tshuva underskrevet, og han blev fløjet til John Smith Arena. "Jeg er utrolig glad for denne unge knægt, som jeg selv scoutede. Få trænere kan finde talenter som jeg kan. Det vækker jo minder om dengang jeg fandt Suguru, vores store Japser, i baggården til en restaurant med flotte kvinder. Han var blot 15, men var en stor dreng. Moderen fortalte, at han snittede 3600 kalorier om dagen og arbejdede som avisbud. Her løb han 23 kilometer om dagen og trænede fodbold om aftenen i baggården med sig selv. Men tilbage til Tuviya Tshuva, min nyeste dreng. Han gør det fantastisk under træningerne og bidrog tilmed med en assist i sin 8 ligakamp som indskifter. Det gjorde mig så tændt, at jeg var nødsaget til at flyve til Kina, bare en enkelt overnatning naturligvis, for at have en god aften med flere kinesere, og også flere på en gang. Jeg tror jeg må komme tilbage til holdbussen, da vi er ved at gøre klar til kamp. Jeg har forresten en steak med kartofler og svampesovs ventende på mig i bussen".

Sådan slutter Legenden, John Smith, dagens interview. Klubben indtager på nuværende tidspunkt en 3. plads i ligaen, som er målet at holde i denne sæson.

Comments