Johns Boldklub

Ny investering: Ungdomsakademi

Written 27 March 2020, 19:21

I dag var en stor dag for Johns Boldklub, som netop har præsenteret sit nye træningsanlæg samt stadion for sit ungdomshold. Klokken 16:00 lukkede The One and Only, John Smith, dørene op til det nye anlæg og stadion.

"Vi har længe overvejet at opstarte et talentudviklingshold, og i dag blev den overvejelse realiseret. Jeg har af egen lomme investeret 250.000,- på det nye stadion til de unge knægte og jeg har store ambitioner. Det er jo en langtidsinvestering, så jeg forventer ikke at se grønne tal for ungdomsholdet de næste par sæsoner. Ungdomsholdet skal forberede de unge talenter jeg finder ude i verden, når jeg er på horeferier.

Seneste addition til ungdomsholdet er Willy Gravgaard, hvis moder jeg mødte i en baggård til det gamle KulørBar på Gothersgade. For en uges tid siden, blev jeg kontaktet af Willys mor, som sagde han var min - undfanget for 15 år siden. Det er ikke første og bestemt heller ikke sidste gang, at sådanne anklager bliver vendt mod en så betydningsfuld person som mig selv. Jeg er generelt dårlig til at anvende prævention, så episoder som disse hænder. Jeg fik Willy kylet på et fly til Tyrkiet, for at vurdere om han er god til fodbold og ergo er min søn. Jeg har jo i 47 bekræftede forsøg endnu ikke givet liv til et barn, som ikke er gave til fodboldverden. Willy har indtil videre vist nogle meget svingende træninger, men han bliver i klubben for nu.

Jeg glæder mig til at ungdomsholdet kommer i gang med sæsonen, hvor de forhåbentlig kan rykke op i 5. divisionen. Jeg har netop ansat 7 nye kvindelige fysioterapeuter, alle i alderen 22-29 år, så de unge drenge har lidt at kigge på og jeg selv noget at nyde af, når jeg overværer ungdomstræningerne. Det er ikke utænkeligt, at der skal ansættes 4 nye fysioterapeuter om 5 måneder, når de går på barsel."

Sådan slutter The God, John Smith, dagens pressemøde.

Comments