Johns Boldklub

Stort transfer salg

Written 7 April 2020, 17:44

Endelig kom dagen, hvor Johns Boldklub fik lavet et regulært storsalg af egen scoutet spiller. Legenden ham selv, John Smith, fandt Tuviya Tshuva under et fint besøg i Isreal. John Smith stod selv for forhandlingerne og fik tryllet en pris frem, som ville bringe klubben i en bedre position. John Smith stillede op til et interview efter salget var offentlig gjort.

"Farmand fik solgt Tuviya Tshuva for 7.000.000 C og jeg er ganske tilfreds. Han trænede stabilt og godt, og havde potentielt landet flere penge i fremtiden. Men med vores nuværende træningsfaciliteter, kan vi ikke være helt med endnu. Det kræver endnu en investering, før vi kan gro talenter som andre store klubber. Jeg er ganske tilfreds med salget, da vi stod og havde akut behov for likviditet. Salget muliggjorde flere investeringer, som på længere sigt vil indbringe klubben flere penge. Det var blot investeringer, som vi eventuelt var nødsaget til at bruge penge på.

Med den beklædelige sum penge vi fra salget af Tuviya Tshuva, har vi allerede købt en forstærkning til angrebet til 3.100.000 C. Daniel Vedeker er det nye navn, en angrebsspiller der foretrækker højresiden, hvor han kan bruge sin fysik på 91 kg. Han er en stærk lige fætter, som har ekstremt gode connections indenfor canabis-markedet i Holland. Jeg har tænkt mig at bruge Vedekers forbindelser til at opkøbe flere marker, som gror det grønne stads. Det er jo lovligt i Holland.

Udover købet af Vedeker, har vi udvidet John Smith Arena med 3700 pladser, så vi nu er oppe på 20.000 siddepladser. Det var skønt for min OCD at lande på et lige tal igen. En smukt syn pryder mine øjne, når jeg indtræder på stadionet, som er opkaldt efter mig. Herudover har vi købt ny plæne til ungdomsstadiumet samt udvidet stadionet med 1140 siddepladser. Dette er en langsigtet strategi, hvor vi fokuserer på at øge væksten på billetsalg. Inklusiv reparationer, har dette kostet 3.920.000 C

Vi har altså brugt de 7.000.000 C vi fik for salget af Tshuva, men pengene er brugt fornuftigt. Der er også penge tilovers fra de normale indtægter, så jeg kan bruge overskuddet på en ferie til Holland, hvor jeg vil starte mit canabis imperium. Jeg bliver nødt til at slutte nu, jeg får besøg af 3 piger om en halv time, men jeg skal lige nå et bad om en hurtig intimbarbering, så jeg er klar til dem".

Sådan slutter John Smith dagens interview efter en vigtig transfer for klubben.



Comments