Johns Boldklub

Store ændringer

Written 18 September 2020, 01:10

Der er sket ting og sager i Johns Boldklub den seneste stund. Klubben har gennemgået store projekter, som har ledt klubben i en fornuftig retning. Johns Boldklub opgraderede sine træningsfaciliteter til Professionelt træningsanlæg for den nette sum af 50.000.000 Credits. Manager John Smith udtalte sig om de seneste ændringer og generationsskifte i angrebet samt nyindkøb.

"I kølvandet på salget af Tuviya Tshuva, hvor vi udvidede stadionet, har vi oplevet en langt større indtjening. Dette, samt min taktiske snilde i salg og indkøb, har ledt til opgraderingen af vores træningsfaciliteter. Ovenpå denne investering, valgte vores mangeårige bomber, Rahman Khair-Udeen, at hænge støvlerne på hylden og afslutte sin flotte karriere i Johns Boldklub. Han blev kampens spiller intet færre end 140 gange i sine 1279 kampe i klubben flotte gule trøje, som symboliserer det ariske blod der flyder i mine tyske blodårer. Han havde altid et godt øje for mål og scorede hele 757 mål og 222 assists. Det er intet mindre end sand verdensklasse! Vi købte ham som et semi ungt talent og trænede ham op, helt fra 4. divisionen til et professionelt hold i den tyrkiske 2. division. Han var en sand charmetrold i byen og lavede et utal af scoringer med sin underarm af en svaber. Han var kendt som "Kød-dolken" ude i byen, med en forkærlighed for en lækker Negroni cocktail.

Herudover har Khair's partner in crime, Faas Blank, også valgt at gå på pension. Faas ville dog på et sidste eventyr, så han kunne indbringe klubben hårdt trængte penge, til en ny angriber. Trods sin højde på 164 og 58 kg, var han mester i sengen. Trods beskedne 18 cm mellem stængerne, var den hyppigt i brug, men den måler sig dog ikke med min lance på 32 i slap. Han havde udover sine scoringer i byen, også lavet ikke færre end 652 mål i 1385 kampe - samtlige scoringer dedikeret til mig, John Smith"

Disse to spillere vil gå ned som sande legender i Johns Boldklub og være klubbens første deciderede generationsskifte. Klubben har derudover ansat en række nye trænere, for at optimere spillerne. Med de seneste måneders positive resultater i 2. Divisionen har klubben også udvidet sit stadion med yderligere 3100 pladser, og har i sinde at udvide yderligere i nærmeste fremtid.

Med disse flotte ændringer, har der dog også været flere ændringer i angrebet. Både Dobias og Vedeker er blevet solgt, og Foa og nyindkøbte Zyrnicki fra Polen er trådt ind. En anelse dårligere end salgene, men har dog været nødvendigheder. Flere ungdomsspillere er endvidere hentet ind, som skal være blandt den nye generation af spillere. Ungdomstruppen har flere flotte angribere den kan bryste sig af, samt flere store talenter, heriblandt Nakamori, Cody og Parbo, som kommer til at blive en essentiel del af fremtidens hold blandt stængerne i målet.

Sådan slutter seneste udmelding fra klubbens presseafdeling, der snart vil vende igen, hvis ikke resultaterne snart vender. John Smith har dog tiltro til sine seneste ændringer i taktikken, hvor man er vendt tilbage til en 3-4-3 opstilling, for at få scoret noget mere.

Comments