Johns Boldklub

En legende takker af

Written 5 October 2020, 22:22

Zheng-ze Chio har efter næsten hele karrieren i Johns Boldklub valgt at lade sig pensionere. John Smith, klubbens manager og også far til Chio har udtalt sig følgende om karrierestoppet:

"Det er i en meget tidlig alder Chio har valgt at lade sig pensionere. Som blot 31 årig har han valgt at holde. Chio er jo fra en af mine eskapader i Kina, hvor jeg valgte at tage ham til klubben som 16 årig. Jeg synes dog han var for fed med sine 107 kg, trods en beskeden højde på 195. Jeg ville have ham til at vise, at han havde et sæt store nosser - og hvorvidt de var store nok til Johns Boldklub. Chio kom derfor hertil som 16 årig, og nu efter 15 sæsoner valgt at sige stop. Han er slidt op. Chio har festet med farmand på daglig basis og snydt under dopingprøverne. Det har jeg nemlig sørget for. Der var derfor ikke et stof, som Chio ikke havde indtaget. Hans personlige favorit var naturligvis frimærker med 2 styk skunk. Han fortsætter som træner udenlands, da vi ikke har plads i staben."

Sådan slutter legenden John Smith om Zheng-ze Chio, der har optrådt 1630 gange for klubbens flotte gule farver, der symboliserer John Smiths ariske gener.

Comments