Olympica De Arsenal

Antiklimaktisk slutning på en godkendt sæson

Written 13 October 2019, 15:26

Velkommen til pressemøde hos klubben Olympica De Arsenal efter sæsonen 2019-41.
Sæsonen var den første med fremtidens hold i startopstillingen, dog stadig med 4 rutinerede kræfter til at styrke forskellige positioner. Selvom oprykning først er målet i sæson 2019-43 så startede sæsonen stærkt ud og man lå lige pludselig og kæmpede med i toppen af ligaen. Efter en hård kamp i sæsonen kom det hele ned til de to sidste kampe begge på hjemmebane mod hhv. Trærup Vikings og AC Pierre, begge skulle vindes for at ende nr. 2 over Trærup Vikings. Uheldigvis endte begge kampe med en pointdeling og klubben ender derfor på en 4. plads.
Det er dog den bedste placering siden sæsonen i 2019-33 hvor man sikrede sig oprykning til 3. division (Efterfulgt af en hurtig nedrykning) så der er plads til at kalde sæsonen godkendt.
Med os i dag har vi fået topscorer Torfinn Dyrfjørd samt klubbens manager Guldbjørn.

S: "Hvordan ser I mulighederne for at gentage successen i næste sæson?"

TD : "Vi går ind til hver sæson og håber på at vi kan blive bedre end den forrige. Hvilken placering det ender med at række til det må tiden vise."
G: "Målet for næste sæson må være at ramme de 60 point. Den her sæson ramte vi 64 point og en 4. plads, dog var der mange resultater hvor nogen vil mene vi spillede over evne, derfor skal vi fortsat være realistiske. Jeg har dog tiltro til at mine drenge kan gentage successen."

S: "Vil der blive indkøbt nye spillere for at sikrer oprykningen i næste sæson?"
G: "Jeg er fint tilfreds med holdet som det er nu. Målsætningen er fortsat først oprykning om et par sæsoner, så holdet skal udvikle sig først. Dog vil der blive set på midlertidigt at købe spillere og sælge dem igen for at få profit, som holdet tidligere har tjent gode penge på"

S: "Torfinn, du er 31 år så du lakker mod enden af din karriere, dog mangler du kun 100 kampe for at overgå klublegenden Wilfram Stay som den med flest kampe for klubben, bliver du til det er klaret?"
TD : "Fremtiden er svær at spå om. Lige nu spiller jeg fast, og scorer mål for klubben så jeg kan ikke se en grund til at erstatte mig. Dog ved man aldrig hvor klubben ser nye spillere."

S: "Der går rygter om at klubben har fået et stort talent op gennem rækkerne i løbet af sidste sæson?"
G: "Ja det er korrekt, vi har fået Gladwell Khoholane som er et stort talent. Vi skal tage det stille og roligt med ham og sørge for han bliver udviklet korrekt, så han potentielt kan blive vores nye bomber på et tidspunkt"
TD : "Han er en af de mest talentfulde spillere jeg har spillet med i min tid, og nok den mest talentfulde angriber der er i klubben på nuværende tidspunkt. Han er en der kan nå langt i klubben"

Det var alt vi kunne nå for den her gang. Kom tilbage i næste uge hvor vi står klar med flere interviews og reaktioner på sæsonen.

Comments